Hamarosan vége a Márciusig tartó Motul akció.
Ha kell cserélned olajad, de még nem vetted meg akkor érdemes most megvenni.
Ezek a márkák vannak még: MOTUL, Valvoline, Repsol, Castrol, JT lánckerekek, HifloFiltro, K&N szűrők és ápoló szerek, DID láncok, Brembo, Ferodo, Ap Racing, NGK, PROX, VERTEX, TwinAir, KMC láncok, Pro-Grip, Renthal, Wössner, Athena, Japán kormánycsapágyok, teleszkópszimeringek stb stb
Email-ben (adatlapon) érdeklődjetek légyszi és írjátok meg, hogy erről a fórumról írtok.
Szia!
Köszi az invitálást! Nekem elvileg ma kellet volna kimennem németbe, de csúszunk pár napot, de tuti megyünk a napokban, és húsvétra jövünk haza. Én szeretnék feljutni a kiállításra, de vagy kocsival megyünk, vagy valaki mögött utasként, és vasárnap. Az én motorom is ott lesz a kiállításon, mert kapott egy "egyedi" Bodis GP1, 4:2 rendszert, és ezért kiállítják. A kiállítás 3. napján(vasárnap) tudom hazahozni legkorábban. Szóval nálam ez a helyzet
Én úgy emlékszem, hogy a múltkor még ápr. 1 napjára volt kitűzve a túra napja. Akkor még lett volna rá esély, hogy én is megyek, de így szinte biztos, hogy kimaradok belőle, mert 20.-án már ismét külföldön leszek. Persze addig még változhat pár dolog.....
Ha én nem is megyek, remélem azért Nektek összejön egy jó kis motorozás!
Hamarosan vége a Márciusig tartó Motul akció.
Ha kell cserélned olajad, de még nem vetted meg akkor érdemes most megvenni.
Ezek a márkák vannak még: MOTUL, Valvoline, Repsol, Castrol, JT lánckerekek, HifloFiltro, K&N szűrők és ápoló szerek, DID láncok, Brembo, Ferodo, Ap Racing, NGK, PROX, VERTEX, TwinAir, KMC láncok, Pro-Grip, Renthal, Wössner, Athena, Japán kormánycsapágyok, teleszkópszimeringek stb stb
Email-ben (adatlapon) érdeklődjetek légyszi és írjátok meg, hogy erről a fórumról írtok.
Köszi Bury