FAndi is gurulna aranyom, ha nem kapom szét a gépét! Aztán egy rendes igazi téli gunyája sincsen... Hihetetlen, hogy a máskor vacogós, kéttakaraban alvó csaj, hogy kiment még csatakos hideg esős időben is gurulni, hogy én csak biluxolni tudtam.
Hát már én se gurulok 12 fok alatt... pedig a Jawaval hóesésben is nyomtam annó... meg is lett a lábfájásom..
tegnap reggel -1.5volt, szegeny cr, vagy 10x kellett megrugni :-)
aztan irany mikulasrally, ehhehehe
egyik srac eljott velunk, megyunk a loteren az ut mellett dimbes-dombos huplis szaron, a srac meg jon az uton nyugodt szivvel. 2masodpercre ra mar a seggebe volt a vfts 140el .... a tobbit nem kell ecsetelnem ...
Én pákozd felé szoktam járni (mert csak kimegyek a kerítésen és irány a szántóföld :) ), de most csak dt-vel, mert a nagy várja a küllőket a hátsó kerékbe :(
Majd amikor átmotorozol annyi telet, mint amennyit már mi, asszem nem fog vonzani a hidegben motorozás. Nem gondoltam, hogy valaha ezt mondom, de 15 fok alatt nem veszem elő. Számomra nem élmény az, hogy didergek, elmerevedik mindenem, és azt várjam, mikor érek már haza. Az sem mellékes, hogy egy 120lovas gép hátsó gumijának ilyenkor nem sok köze van az aszfalthoz, de az elsőnek sem sok.
Pont egy hete mentünk mi is egy tókört de most inkább fényképeztem, minthogy 3km-ért beröffentsem a gépet. A mikulásruha meg nem vonzott, úgyis távol állnak tőlem a jócselekedetek
jut eszembe ti miért nem gurultatok? korral jár? én múlthéten mentem egy karikát mondjuk kicsit hideg volt meg összeszedtem egy náthát de már túl vagyok rajta úgyhogy megérte
Eszembe is jutott egyik kedvenc nótám:
"Fehér Karácsony, Fehér Karácsony,
a mocskos rohadt c.....okat nagyon utálom."
Hát már én se gurulok 12 fok alatt... pedig a Jawaval hóesésben is nyomtam annó... meg is lett a lábfájásom..
aztan irany mikulasrally, ehhehehe
egyik srac eljott velunk, megyunk a loteren az ut mellett dimbes-dombos huplis szaron, a srac meg jon az uton nyugodt szivvel. 2masodpercre ra mar a seggebe volt a vfts 140el .... a tobbit nem kell ecsetelnem ...
Na örülök hogy neked legalább jó lett a mérete
Ja hogy mikor jutok el hozzád azt nem tudom.
Én pákozd felé szoktam járni (mert csak kimegyek a kerítésen és irány a szántóföld :) ), de most csak dt-vel, mert a nagy várja a küllőket a hátsó kerékbe :(
Na akkor ezt nézd meg, meg ezt is.
Hamarosan készülünk némi videóval is de azt nem két perc meg vágni. Idő meg annyi van, mint tengerünk...
sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni és még technikait is kaptam