Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyakorol a B-s jogsihoz, nem kell bántani ....
Ja közben meg páran majdnem átmentek rajta. Sz'al elősször vicces volt, de aztán katasztrófálisra kerekedett.
megadta a módját most mivan?
Főfaluban láttam, de tutira nem futár volt. elég bénácska volt ahhoz, meghát y-ban fordult meg a 4 sávnyi széles úton.
Bár általában őket drz400-al vagy etz250-el lehet látni.
Ez csak egy pesti futár lehetett.
Az jöhet minden mennyiségben. Csak arra figyelj hogy menjen a szine a motorhoz.
Maximálissan jó az idő. Délelőtt láttam egy palit GS500-al, cigi a szájba, farmerbansportcipőben, stb...
csak ne lenne ien szar az idö...
Szólj F.G.-nak, hogy legyen műszakid
Ha ettől félsz akkor bebizonyítottad, hogy nem vagy zs.dó
milyen meccsed van gyermekem? kosarfonas?
Én nem tudok menni meccsem van du pesten
ivás kozben fényképezni? na ....
Kb mi is így leszünk.
nekem is azt javasolta a spanom(mivel nincs rendszám a gixeren) hogy ö majd ad egyet, de nincs rajta műszaki...még én se döntöttem el hogy menjek a kötél jog-jával, vagy bevállaljam...egy biztos....húz a szívem
nincs muszakid vagy mi? ilyenkor szoktam felrani az mz rendszamot, amit haver garazsaban talaltunk, mikor a kecot vette, az alapjan pedig nyomozhatnak, hehehe
hát ez nem volt annyire hatásos mint a Matska hozzászólása (az a fitymánál fogva fej felett pörgetés meggyőzött )
inkább maradok a seggemen, max. kinézek fényképezni meg forralt borozni
vagy motorosfűrésszel
ok, f**z nem lesz, helyette mehet a 4 betus noi nemi szerv? (fuggoleges, vizszintes vagy pont)
kizarolag mikulasra, limited edísőn, ásztamásnak dedikálom a másikat az eredeti ötlettel
Ja meg a kölkök egyből levágnák hogy a mikulás sima átb@szás. Méghogy motoros mikulás Az igazi motorosszánnal jár.
Legalább egyedi lesz, de ha kérhetem ne fütyit pingálj rá.
Nem mikulásozok mert gixer alszik, quaddal meg nem merek elindulni ( nem biztos hogy egyben maradna ).
hi. bedobom vagy 30m-rol, de akkor megveszed abban az allapotban is :-)
max neolux-al kiigazítom, ehhe :-)
mész mikulásmotorozni? gyermekek orulnenek "apa, apa, a mikulas ellopta a motorod ..... (hol van apa?) ellopta apat is, brühühühühüühhü"
Szia,
hétfőn bedobnád a kupakot a zautódba?
nincs muszakim, johetek en is :-)
zsarukat lerazom, hehehe
duksin meg nincs tank, 2L-es kolas uveg is játszik? mikulás ruha lesz azon is, ehhehehe