nekem is azt javasolta a spanom(mivel nincs rendszám a gixeren) hogy ö majd ad egyet, de nincs rajta műszaki...még én se döntöttem el hogy menjek a kötél jog-jával, vagy bevállaljam...egy biztos....húz a szívem
nincs muszakid vagy mi? ilyenkor szoktam felrani az mz rendszamot, amit haver garazsaban talaltunk, mikor a kecot vette, az alapjan pedig nyomozhatnak, hehehe
hát ez nem volt annyire hatásos mint a Matska hozzászólása (az a fitymánál fogva fej felett pörgetés meggyőzött )
inkább maradok a seggemen, max. kinézek fényképezni meg forralt borozni
ok, f**z nem lesz, helyette mehet a 4 betus noi nemi szerv? (fuggoleges, vizszintes vagy pont)
kizarolag mikulasra, limited edísőn, ásztamásnak dedikálom a másikat az eredeti ötlettel
Legalább egyedi lesz, de ha kérhetem ne fütyit pingálj rá.
Nem mikulásozok mert gixer alszik, quaddal meg nem merek elindulni ( nem biztos hogy egyben maradna ).
hi. bedobom vagy 30m-rol, de akkor megveszed abban az allapotban is :-)
max neolux-al kiigazítom, ehhe :-)
mész mikulásmotorozni? gyermekek orulnenek "apa, apa, a mikulas ellopta a motorod ..... (hol van apa?) ellopta apat is, brühühühühüühhü"
inkább maradok a seggemen, max. kinézek fényképezni meg forralt borozni
kizarolag mikulasra, limited edísőn, ásztamásnak dedikálom a másikat az eredeti ötlettel
Nem mikulásozok mert gixer alszik, quaddal meg nem merek elindulni ( nem biztos hogy egyben maradna ).
max neolux-al kiigazítom, ehhe :-)
mész mikulásmotorozni? gyermekek orulnenek "apa, apa, a mikulas ellopta a motorod ..... (hol van apa?) ellopta apat is, brühühühühüühhü"
hétfőn bedobnád a kupakot a zautódba?
zsarukat lerazom, hehehe
duksin meg nincs tank, 2L-es kolas uveg is játszik? mikulás ruha lesz azon is, ehhehehe