Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kurva csípős egy napunk van ma az egyszer biztos:)
Mé'? Megígéred, hogy nem mész át rajta? Akkor én se a tiéden.
Nyugodjál meg.
Én egyedül attól félek, hogy rámegy valaki a földig lógó nyelvünkre vagy bekapja a küllő aztán úgy fejelgetjük a kormányt, mint az ütvefúró...
Akárhogy is nézem, sehol nem leszünk 50en holnap. Sehol nem mondja senki biztosra. Mellesleg az MZ-s arcoktól nem kell félni, mert max mi fogjuk feltartani őket.
1. Fordul a kormánnyal
2. Rezeg
4. Van vagy 10000Ft.
Egy illenre gondoltam...
kb. 11:30 a Baumax melletti OMV kútról a Budain kifelé vezető oldalon. Megsülünk 'szameg...
Fogsz egy darab vastagabb hungarocellt. Az alját megfaragod kicsit a tank vonalvezetéséhez, a tetejébe meg a megfelelő szögben vágsz egy hornyot ahova illeszkedik a kamera csak előtte próbáld ki, hogy milyen szögben és magasságban kell lennie. Utána meg ahogyan előttem szóló bölcsek mondták: Powertape!
A Lidliben 700Ft az 50m-es 3M ragszalag.
Megvagy huligán! Te loptad szét a MIR-t, azért zuhant le!
Annyira nem lényeges... csak volt egy űrállomás vastraverze... készen.
Power tape.
Előfordulhat, hogy mivel nekem Szigetszentmiklóson dolgom van de. átpofátlankodnék Kakucsra. Aszt ha vinnék egy DV kamerát nem tom hogy lehetne esetleg applikálni járgányra. Nekem még nincsen állványom. Ennyire nem kapkodtam. Szóval ötlet?
Eléggé lepkelelkű lehetett az ember.
Sziasztok!
Matska úgy néz ki, hogy holnap mi is megyünk egy páran Kakucsra.
Ti mikor indultok és honnan?
a kormánynyak tengelye lyukas
Hol is lehet kapni? A linket nem találom...
Kénytelen leszek felszerelni, egy ütőtartót?
ez brutál!
Hasonló esetre találhatták ki... Olcsóbb mint a fogszabályzó.
ezért kell mindig megfelelő védőruházatban motorozni
és igen,nem kell kérdezni,ha már megállsz felelősségre vonni,akkor először lotty,aztán meg lotty megint
"Belekötöttek a motorosba, majd kirabolták

Néhány órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatalt, akik a gyanú szerint belekötöttek egy motorosba Csepelen, majd baseball-ütőkkel fenyegetőzve kirabolták - értesült a HavariaPress.

Kedden este fél nyolc körül a XXI. kerületi Duna utca-Vágóhíd utca útvonalon haladva került ki egy lépésben haladó kocsisort egy motoros, amikor az egyik jármű vezetője ráhúzta a motorosra a járműve kormányát, hogy megakadályozza annak elhaladását. A következő piros lámpák egyikénél a motoros az autó mellé hajtott, és megkérdezte a bent ülőket, miért nem engedték őt el a Duna utcában.

Ezt viszont a fiatalok rendkívül zokon vették: azonnal ordítva rontottak neki a motorosnak, sőt egyikük egy baseball-ütőt is kivett a csomagtartóból, majd azzal több esetben fenyegetően, ütést imitálva támadott a sértettre. A másik férfi eközben készpénzt követelt a megfenyegetett motorostól, aki az agresszív fellépés hatására engedett a követelésnek.

A pénz megszerzése után a támadók elhajtottak a helyszínről, de a nagy erőkkel megindított nyomozás eredményeként még az éjszaka rendőrkézre kerültek. A feltételezett elkövetőket - két 19 éves fiatalembert - a XX. kerületi Pázsit sétány egyik lakásában fogták el, majd eljárást indítottak ellenük, rablás megalapozott gyanúja miatt."

hasonló helyzetben eddig is először ütöttem, aztán kérdeztem, ezentúl sem lesz másképpppppen
815,-
Hali! Hvjál nyugodtam! Éjszakázok úgyis...
Off: szúnyogírtás