Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tomikám

péntek?
adj már egy mobilszámot légyszi úgy sztem gyorsabb lesz
Faintos
Tom! Köszönöm a fotókat! Pénteken úgy néz ki megyünk mi is. Remélem sikerül visszanyerni a régi kanyartechnikám, mert a mostani az nagyon szar
Meddig tudnál jönni?
Nem, ez csak egy meg nem valósult terv évekkel ezelőttről...
Viszont szerintem simán piacra fogják dobni 1400-as blokkal rövid távon belül!
Ez már csak abból is sejthető,hogy a ZX-14 est is piacra dobták (210le)variációban kb:3éve!Volt szerencsém egyet élőben is kipróbálni hhhhhhhhhhhhúúúúúúú! Ja és ez nyomatékból tudja ezt a lóerőt,nem csak üveghangon mint a ZX-10!
Amúgy legtöbbünk nem is hallott erről a vasról,és a katalógusok sem mutatják! (Biztos belpiacos vas volt!)Amúgy Gárdonyban is van egy,csak azt szétzúzta a 'gondos"tulaj!
Ez egyben azt is jelenti, hogy az eddigi idők már nem mérvadóak, mindenki tiszta lappal fog indulni.
Én szerettem. Azt jól összefűzni volt a legnagyobb kihívás az egész pályában. Gizivel nem is sikerült csak párszor, mindig lesodródott annyit, hogy majdnem kiestem a pályáról.
De fasza! Levágták azt a köcsög csikicsukit. Nekem bejön. Akkor most megint lejjebb megy az időm.
Jaja, kevesebb lett a kanyar... Meglátjuk milyen. Kár is meg nem is, gyorsabb lett az biztos.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Hi! Sokat elkúrtam, mert fenthagytam az iso-t, aztán szemetes lett kicsit, de párat tolok fel.
Megint változtattak?
Ja meg csomagoljunk egy ki árnyékot, majd ott kifeszítjük a pálya fölé
Kíváncsi vagyok az új nyomvonalra. Láttad?
Hogyne! Kéne nézni valami kisboltot a környéken akkor nem kell otthonról cipelni piát. Tuti van valami. Szerintem 3-5Litert benyelek tökegyedül
Nem félek, hogy annyian leszünk, a meleg nem érdekel, viszek pár hektó vizet szilárd halmazállapotban. Ti jöttök?
Annyi embert szeretnél, hogy állva is körbeérjük a pályát? Abban mi a jó? Jelen állás szerint pénteken is meglesz a 37-38 fok árnyékban... Fincsi!
Pénteki Kakucs?
AHA keresek még melót!
Brúnó!
Aktuális még a meló kérdés?
légszi SOS válaszolj
ez jó tipp, köszi, ma asszem megjátszom...
Hallo Tomi!
Képeket hogyan tudjuk ideokoskodni hozzám? Mail vagy msn vagy vmi ilyesmi?
legközelebb vidd a parkoló legvégébe a gépet, és engedd le a csepelnek a kerekeit... (ha már egyszer nincs kamera )
Hát én ritkán pöccenek be de akkor megvolt. Ha normálisan állt volna hozzá pl. "Balfasz voltam, mennyi?" akkor ha nem is jókedvűen de lenyelem.