Kellett volna? Nyakig mászott érte a kis suttyó. Szerencsére már nem dolgozik a cégnél illetve saját helye van a motoromnak ahol kevésbé van kitéve a figyelmetlen kapaszökevényeknek.
Most semmi komoly nem lett, csak egy kisebb karc a tankon amit a festő ismerős el tud tüntetni garanciába, a múltkor lett csúnya az oldala amikor egy biciklit nekitoltak. Kamera nincs a prakolóba, lehet jobb lett volna ha kidobom az utcára csak úgy figyelmeztetés képpen. Azt még hozzáteszem, hogy kb 500 bicikli befért volna, de pont az én motoromnek kellett nekidöntenie a szarát.
Nekem tavaly húzták meg a GSX oldalát a cégnél egy bringával, másnap meglett a gazdája, fizetni nem akart, a szeme láttára hajtogattam be a kecajt a szemeteskonténerbe.
Sajnos igen, hihetetlen hogy egyesek mennyire nem tisztelik a más tulajdonát. Ezúttal jelentettem az esetet a security manager-nek, és azt mondta hogy ha ilyen van, jegyzőkönyvet kell felvetetni, de létszám sajnos nincs hogy a parkolót őrizzék. Meg azt is mondta, hogy rendezzem le a kárt okozó kollégával (verjem szét a helyszínen magyarul).
Ez már majdnem olyan szép mint az enyém! Kár, hogy rajta van az a rusnya nagy plexi. Ezt soha nem fogom megérteni...ha valakit zavar a szél minek vesz nakedet?
Vegyél másikat! Tavaly én is kaptam egyet ajándékba, de még rajta van a fólia. Lehet, hogy behozom a melóhelyre. Úgy is régen láttam már a Nagyon vadon-t.
Háááát....remélem élőben jobban mutat majd, így képen nem tetszik. Szépen beállt a Kawa is a sorba, ez egy öszvér.
Ezek után nem hinném, hogy a közeljövőben piacra dobnák a Z1400-et. Pedig...
azóta nincs megállás (előtte meg azért nem volt mert nem volt fék )
Fékcső?