Vazzz'...muszáj volt megtapogatni, beledolgoztam egy rakat virgonc vírust. Van nekem elég tisztogatásra váró cuccom. Ajánlom ilyen célra a nedves törlőkendőt, csodákra képes.
de hogyan lett az...
belefolyt az olaj és elindították
oszt elgörbült a hajtókar
és még úgy gyakorolt,meg bemutatózott vele..
miután a tocó,az orbit,meg a balu már mind megtanult vele motorozni,meg fighterkedni
te nem akarod már csinálni?
Csibe régi rr-je is főtengelyes lett. Nekem meg mákom van hogy időben kiszedtem a műanyagtörmeléket a szűrőből, mer lehet enyém is úgy járt volna. azt helo
má nem arcoskodásból,meg mittudomén,mer nem vagyok egy idegbeteg,aki 210-el megy a faluba is,de ekkora csapatnál már...
meglátom.meg esőben én sem.a szél nem baj,de az esőt nem érzem.
ha ott leszek a kúton,akkor megyek,ha nem,akkor nem
és köszönöm,hogy külön szóltál.
Amennyivel épp megyünk: sztem a mi 10 fős csapatunk kijön már eleve a ZZR klub + LFP legénységből, úgyhogy annyi a tempó, amit épp mi diktálunk magunknak.
Nekem tökmindegy, én a ZZR-rel 100 -tól 220-ig hitelesítve vagyok, jöhet bármi...
( ...és ha Rammal együtt motorozunk, akkor általában jönni is szokott )
Attól függ: ha bejön egy kis szél/zápor vasárnapra, akkor sztem fele megfutamodik...
Ismerve a kemény magot ( Ramm, sziksztivan-Laci, jómagam, meg a többi újvárosi köcsög ) sztem szutyok időben reálisan leszünk 50-60 -an. Jó időben meg a duplája.
De a motorozás szempontjából mindegy is, haladni úgy is 10-15 fős csoportokban fogunk, csak ott Tihanyban lesz együtt az a 100-150 motor.
Jóccakát!