Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazzz'...muszáj volt megtapogatni, beledolgoztam egy rakat virgonc vírust. Van nekem elég tisztogatásra váró cuccom. Ajánlom ilyen célra a nedves törlőkendőt, csodákra képes.

Jóccakát!
Ha a motorom nem zöld, majd az autóm az lesz. Jóéjt!
Hű de randa ilyen gixxer színben...
Mintha másfél órája még nem a kezedben lett volna...
Majd megkérlek,hogy pucold meg úgyis nagy rutinod van benne
Ez igazán lenyűgöző! Pucolgathatod eleget a nyáron! Nem rossz, majdnem olyan szép mint az enyém.
Majd jól eladják 0km.esnek aztán egy szezon után kuka padig nem lenne szar... Fakezű fasz!
Mint kiállítás, sapka fos volt de kaptam ilyen 16 pezóért
Egész véletlenül akadtam rá a HJC standon.
Sok pénz lenne. Ha megtehetném csinálnám, de a pályázást is csinálnám, egyszerre nem megy minden.
de hogyan lett az...
belefolyt az olaj és elindították
oszt elgörbült a hajtókar
és még úgy gyakorolt,meg bemutatózott vele..
miután a tocó,az orbit,meg a balu már mind megtanult vele motorozni,meg fighterkedni
te nem akarod már csinálni?
Csibe régi rr-je is főtengelyes lett. Nekem meg mákom van hogy időben kiszedtem a műanyagtörmeléket a szűrőből, mer lehet enyém is úgy járt volna. azt helo
má nem arcoskodásból,meg mittudomén,mer nem vagyok egy idegbeteg,aki 210-el megy a faluba is,de ekkora csapatnál már...
meglátom.meg esőben én sem.a szél nem baj,de az esőt nem érzem.
ha ott leszek a kúton,akkor megyek,ha nem,akkor nem
és köszönöm,hogy külön szóltál.
Amennyivel épp megyünk: sztem a mi 10 fős csapatunk kijön már eleve a ZZR klub + LFP legénységből, úgyhogy annyi a tempó, amit épp mi diktálunk magunknak.
Nekem tökmindegy, én a ZZR-rel 100 -tól 220-ig hitelesítve vagyok, jöhet bármi...

( ...és ha Rammal együtt motorozunk, akkor általában jönni is szokott )
tempó?
Attól függ: ha bejön egy kis szél/zápor vasárnapra, akkor sztem fele megfutamodik...

Ismerve a kemény magot ( Ramm, sziksztivan-Laci, jómagam, meg a többi újvárosi köcsög ) sztem szutyok időben reálisan leszünk 50-60 -an. Jó időben meg a duplája.

De a motorozás szempontjából mindegy is, haladni úgy is 10-15 fős csoportokban fogunk, csak ott Tihanyban lesz együtt az a 100-150 motor.
te most télleg százakárhány motor lesz?
Szevasz Arc!

Jössz vasárnap a Tihany támadásra ?
ettől függetlenül érdekelne...
vagy amit a csibe féle 900rr
Nem kapott az sokat, azt kapta ami a sorsa. De egy motornak nem ez a rendeltetése hogy álló helyzetben bőgessék.
azé kíváncsi lennék ezek kibírnák amit az F2-es
Be lesz járatva, szelep meg csöppen a hengerbe.eeeeeeee
1.44 után egy kicsit eldurvul a hőmérséklet
link
Nem jutott eszembe, csak gondoltam megkérdezem, bőven elég a képeket látnom, főleg hogy minden második galéria kiállításos.
nem
eszedbe se jusson felmenni
geci szar
Volt értelme a kiállításnak?