nem tudom Hondán miért spórolják le a sárvédőt (nem kötekedni akarok, de Hornetes haverom is mondta, hogy neki sincs és azért ilyen kicsit mocskos időkben jól jön)
No mind1... tegnap lepucoltam nagyjából a vasat meg motoroztam picit, bár második körnél mikor nem vettem fel a jäger alsót a bőrgatya alá nem volt éppen melegem
Ez nagyon dizájnos . Mi meg bőrruhát vettünk Papkeszin, kiderült fórumos arcok, akiknél voltunk, eldumálgattunk, ők is mentek volna motorozni, de szakadt az eső. Nekem meg nem volt motor, úgyhogy nem bántam hogy esett.
Volt a kiállításon ilyen is (képek), igaz hülye színekben és csupa kicsi és nagy méretben csak nekem való átlag nem pedig finom cucc és csak 12900-ért adták!
Sebaj, Franktamásom mégjobb
méret tuti volt, csak Te már úgy kigyúrtad a mancsodat, hogy nem találtál elég nagyot nesze neked hajnali edzések
na jó vicceltem, tudod hogy szeretlek
hát ez most nagyon nem fair ..... bőrruha kitisztítva, tank csordultig, olaj lecserélve, motor lemosva és esik az eső.... hát ez most nagyon nem fair....
No mind1... tegnap lepucoltam nagyjából a vasat meg motoroztam picit, bár második körnél mikor nem vettem fel a jäger alsót a bőrgatya alá nem volt éppen melegem
monnyuk mi a 7-esen
gondoltam felcsavarunk a csopak-ringen
aztán leszakadt az ég
tihanyig esett
Sebaj, Franktamásom mégjobb
na jó vicceltem, tudod hogy szeretlek
Ide jöttök? 3000-ért lesz fékpadmérés
Höhö, majd az Ákos talál nekünk megint