Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brian-től vegyél, jót ad jó áron. (Gumis topik, Képes Motor)
Tőle vettem a Pilot-road garnitúrámat 10-ért.
Az nemjó, a bringa nem kell, csak a gumma. Vagy azt is adod hozzá?
Felsál!
meg tudtam lazítani egy csavar fejével eee. Egyébként 22-es az a tengely, nekem 17-es kell, mer az az anya. E
Pajti vág neked egy sörért 22-es hatlap-profil acélrúdból olyan hosszút amilyet akarsz.
Mi van ijesztő kecsketársak?
Már megtörtént
Kisütött a nap, ezt az is bizonyítja hogy Tomika kint gyakorol a Michels parkolóban. :)
Megáltam megnéztem hogy van neki felokosítva a bukógomba.
De neki van komplet bukócső és arra van felfogatva a gomba!
Nekem más megoldást kell találnim. Az ötlet már megvan. Csak a megvalósítás várat magára!
Szeva Tomi! 22-24es imbusz helyett olcsó gyors megoldás (mi is így csináltuk): Fogsz egy akkora 6lapfejű csavart ami belemegy, ráhegesztesz a végére egy anyát, és a ráhegesztett anyát kitekered. Kész vége!
Itt egy 40 tonnás ponyvás! Épp kiszállt a tag kérdezni valamit. Vigyem?
Annyi motyód van? Bízd csak ide, majd megoldom. 2 IFA elég lesz?

Megyek dolgozni, nem lopom a napot (mint itt egyesek).
na,az fasza lenne
vmi teherautóval vagy mirella?
ööööö....nem rád céloztam, de ha már ilyen kedvesen felajánlottad megyek és kirámolom a műhelyed...
tőlem Gábor? állok rendelkezésre
ám a 24-es imbusz nem semmi
Semmi gáz, azt a Gábortól lehet kérni. Pár helyről csak összejönnek a szerszámok egy kerék ki-beszereléshez.
Csak legyen 22-es dugókulcsod is mert arra nekünk még nem futotta.
Meg a ZZR-hez is, meg a 7-eshez is
Hányszor mondjam el, hogy ne játssz a nagyival! Tedd el szépen vissza a koporsóba!
Megkérdeztem, 22-es van neki. A Z-hez ekkora kellett.
Jaja, elsőhöz, mindjá megmérem mekkora.
Csak akkor tolom ki a motort ha felszáradt ez a sós trutyi, nem szeretnék úgy járni mint a Fészerrel.

A Zoli esztergáltatott imbuszt, de nem tudom hogy 22 v. 24-est. Kerék kiszedéshez kellene?
Ez még édes kevés, és következő hét is csapadékos. Nem baj ha már eső van és tartós 10 fok, az azt jelenti hogy elmossa a sót az utkaról. Én nem erőltetem, majd 15-e után valamikor ma ha lesz olyan idő. Gumiznom is kell. Nincs valakinek 24 körüli imbusza?
Nem hiszek a mesékben, de örülnék ha ez igaz lenne.
Frászt....

nagy ecsettel!
Mondd a Friccnek hogy a sírrablást bűntetik