Szeva Moha! Én még nem tuti hogy saját motorral megyek (Lehet utas leszek a KicsiGábornál), de az viszont tuti hogy megyek! Péntek délután felhívlak hogy mi legyen a csimmával meg hogy mikor induljunk PÖSRE stb.
Kerékbetörném azt aki engedélyezte a reggeli csúcsforgalomban "demonstráció" címszó alatt a félpályás lezárást a 81-esen. Sok értelme van... csak azokkal ba...nak ki akik dolgozni vagy suliba mennének. Vááá...
Hello! Hát az túlzás hogy bemutatózni, a Halász Gergőnek mondtam hogy ha tehetem mindenképpen megyek és akkor ha lesz valami alkalmas placc pár egykerék belefér, de az hogy én bemutatózzak a semmi tudásommal azért az elég meredeknek hangzik! Bemutatózni nem tudok maximuk hülyéskedni veletek együtt egy kicsit.
De! a jegyem már megvan, szóval ott leszek!
Szasz Gabesz! Holnap itthon vagyok 5-után!(Mármint délután)Ha gondolod legurulhatsz,aztán megbeszéljük a ciberét!Most rakom össze én is a rettenetest,csak éppen dől a benzin órán-száján!(A gondok azért vannak,hogy leküzdjük őket!)
Na szeva Brúnó!Jól hallom jössz Enyingre a húsvéti motorosbulira bemutatózni?
Örömmel üdvözöllek köreinkben és ezúton mindenkit meghívok,akiket érdekel egy kis kikapcsolódás!
Plakát:/ www.gurulobikak.gmail.hu /
B@sszameg! Elfeküdt a motorom mert rosszul támasztottam le és véletlenül meglöktem a billentyűzettel...
Pedig szép ez a 12-es és Öcsémtől kaptam!
(Karc nélkül megúszta)
Akkor ki jön Citadellára?
Meg tudja valaki hogy merre lesz a csapatás?
a héten nem edzek
legöthösödtem.
nem tudom mikor érek oda,de szólok előőte,ígérem
De! a jegyem már megvan, szóval ott leszek!
hívlak mikor indulok
odagurulnék egy alkalommal
a link nem múkod,isoráz
Örömmel üdvözöllek köreinkben és ezúton mindenkit meghívok,akiket érdekel egy kis kikapcsolódás!
Plakát:/ www.gurulobikak.gmail.hu /
Pedig szép ez a 12-es és Öcsémtől kaptam!
(Karc nélkül megúszta)