Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hja enyémnek a csirkefarhát kedvence:D de amugy ami nem ízlik neki vagy nem tud megenni azt elspájzolja mindiig a föld alá:D
Moslékot? Finnyás a lelkem, még a rántotthusit is fanyalogva eszi meg. A székelykáposztát viszont imádja.
Jó párosítás!
olajos a teló , azért is lett szétszedve mer engedett a szimering ,szimeringeket vettem ,csak az olajat nem tudom még hogy mnnyi kell bele,
Kihúzza a kocsidat az árokból , legallyazza a faágakat, télen húzza a szánkót és nem issza el előled a sörödet.
Fenyő úr!
a héten elvileg visszakapom a motoromat.aztán valamikor meglátogatnálak a részleteket megbeszélni
Perverzek vagytok! Ez a malamut-husky mire jó azon kívül,hogy körbepermetezze az udvart?(Ja,meg eltünteti a moslékot,nem kell a kukába borogatni!)XD!
Biztos te akarod meg megmókolni? Nem veszélytelen játék!
De ettől függetlenül ha olajos olcsóbb a bontott ,de valószínű inkább gázos,azzal meg nem tudsz mit kezdeni,kukába vele!
Valaki szedett már szét kormánytelót , nem tudjátok hogy, honnan lehet tudni mennyi olaj kell bele?
Az jó kis videójáték volt az M3 kivezetőn
most nézem hogy kutyában és motormárkában egyezik az ízlésünk
GYIVI Shop!

Leadott és halmozottan fogyatékos gyerekek boltja...
Köszönet!
Boldog névnapot Tomi
Új Givi termékek széles választéka a legjobb áron!

Ha bármire szükséged van vedd fel velem a kapcsolatot!

Érd: givishop@gmail.com
E kösz, délután estefelé csocsó?
Bulldog névnapot Tamáskám! A Pöcsöd lógjon bokáig oszt verjen orron hirtelen!
de meg ám
sajna ez a péntek elúszott,hétfőn kész.
Mi van pöcsösök?
sziasztok mindenkik holnap megy valaki citadellás gurulásra időjárást tudja valaki?netán a lottó számokat?
megvan a nyelvizsgám
hétvégén stunt lesz 10000rel
hát nem hiszem... ez a pestre felmegyek és ott araszolok dolog nekem sem jön be... a tavalyi sztem jó volt de ez... én szerintem szombaton megyek mert ugye péntek suli tihany hát igen inkább elmegyek sztem magamtól
Aha! Vagy a lámpánál. Nem? Az előzgetés még két kocsi között "nem vészes".De a pirosat nem vállalják sokan.Szerencsére
Kawa esti motorozásra is mentünk vagy 10-en, ott nem maradt le senki, pedig cseszett nagy dugó volt Pesten.

Megyek a Kawába a 100 Ft-os tömítésemért. Anyagi csőd ez a motor.
Néztem ezt a csodás kis tihanyi túrát, biztos remek lesz. Túratempó:80. Weee. Meg tömeg. Én már attól hülyét kaptam amikor tavaly motorral mentünk kiállításra, aztán voltunk 9-10-en. Én elöl mentem, aztán 10km-enként várni kellett 5 percet a végére, mer mindig beragadtak előzésnél. Megfogadtam többet ekkora csapattal nem megyek.