Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy nekem írtak az idegen nyelvűbe...
hogy értve? DeXAM és a Gyümölcs utcában
Melyik vizsgaközpontban voltál?
A lényeg h megvan ahogy mondod. A bizibe meg úgyse írnak százalékokat...
nem te bolond am mióta jársz albacondiba?
még NEM lö... kimaradt.
Sokkal komolyabbra ácsingózok de még lövöm le a poént mert nem biztos,hogy meg lesz.
Hi! esetleg érdekelhet.spidi
Dexam? :D
listeninget annyira.... áááá kicsit rosszúl is esik. Első feladat hibátlan lett, második ilyen szöveg behelyettesítős volt. és lepergett a szöveg én megsehol. ott estem pánikba és onnan minden rossz volt :(
Az elbeszélés csak 80% lett mert lepontoztak úgy néz ki hogy a beszéd készség 100%, szókincs 91%, a nyelvtannál lepontoztak 54%... ott nagyon mérges voltam mer bemeséltek nekem vmit h így úgy mondtam de emlékszek rá hogy nem úgy mondam namind1 rohadjanak meg... és a beszédfolytonosság 71%
olyan randa vónék?
ejha hát nekem ilyen 70-80% körül volt minden... de a lényeg h megvan
A listening-em 90%, a szóbeli elbeszélés 95%. Írásbeli kb 3 hét múlva, akkor visszatérhetünk a témára.
Gábor ma jól rám ijesztettél ám és bocsi, hogy nem ismertelek meg de még félálomban voltam
ááááááááááááááá
most jöttem le a dexam.hu oldalról ahol közzé teszik a nyelvizsga eredményemet. A szóbeli éppen hogy.... 62% sikeres. Listeninget elszúrtam örülök hogy a szóbeli része megvan.
Most izgulok az írásbeli miatt... azt még elszúrtam de ha meglesz.... lesz motorozás

am remélem nem gond hogy leírtam nektek csak nemférek most a bőrőmbee
Terminátor? Mindig mondom hogy : Visszatérek...
Te kis kefekötő
Na, fel is adtam elsőbségivel, szal holnapra ott lesz.. egy A4-es borítékban.
várom
(azé ez má nemsemmi,hogy így 60 kilóméterről is lerángatom a pólót a csajokról )
De, de, én ma feladom akkor is!
sojáról jut eszembe...R6os hengerfej gyönyörüen megégett vezérműcspágyakkal, pár száz kilóméteresen, mindazért mert gyártás során nempucolták át rendesen az olajzó furatokat a megmunkálás utáán, és egy szűkítő fúvókánál előszeretettel akadtak meg ezek a kis féndarabocskák,akadályozva az olaj ájutását..sajnos nem egyedi eset volt ennél a típusnál.. elgondolkodtató hogy akkor mire is fektetne hangsúlyt a gyártók.. rosz motor nincs csak kevésbé jó
soha ne add fel
Szasz Gábor, itt van nálam a póló, ma adom fel!
Tomnak nem vélatlen Terminátor a beceneve
eccer gázbowden nélkül jött haza kakucsról
menetrögzítő !
az ember a hibákból tanul a legtöbbet főleg a sajátjából, de más hibáiból is sokat lehet tanulni