Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hanyattesés előtti pillanatok. Valaki fegyvert szegezett rád?
Még mindig nem hiszem el
igen ez én vagyok
A zx sorozat kétéltű?http://bikepics.com/pictures/1...
nincs eszénél az ilyen
M. Dávid
Aba
aranyat ér a keze (amikor itthon van éppen )
ki fösti?
Sehogy... semmit nem tudok az egészről már kb 1 hónapja. Nemtom mi lesz így velem, aztán nyakunkon a tavasz.
Yippie! És végre olyan ül rajt aki motorozni is tud
Hi!

Fényezés hogy áll?
Én is mindenképpen vevő lennék rá!
Na ez a beszéd!
az az igazság,hogy jönnek már a felkérések,de több helyen is úgy kérnek árajánlatot,hogy szeretnének előtte látni ilyet
a többi anyag ide a sportmotorra tökéletes lesz...
Ne promóciós vidit csináljatok,hanem egy életszerűt!Szerintem van annyi 'egyéb videó"amiből készülhetne egy ilyen!Vagy mindenképpen profi vidit akartok csinálni?(Vevő vagyok erre is!)
Seggem kiva
E
lesz,mert akarunk,csak ami jelenleg rendelkezésr áll anyag,az a promóciós videóhoz nem találtatott megfelelőnek különböző szempontok miatt
nemsoká készek a motorok,és talán jobb idő is lesz már és akkor hajrá
Más.

Gábor, Te mint representative of the Junior Street Fighter Team, lesz Junior-os DVD?
Húú az jó. Azthittem az enyémet is megdobja.
A tied nem, de az övé igen mert fizet a hívásfogadásért is. Te ugyanannyit fizetsz mintha itthon lenne aha itthoni a telefonja.
Beajánlottam a havernak h keresse meg Briant, vagy negyed órát beszéltem vele, aztán végül kibökte hogy most jön haza németből... szép lesz a tel. számlám...
Brian nem ver át. Régi motoros már és jövőre is gumikat szeretne árulni és azután is. Bátran! Tényleg.
Nem nekem lesz, hanem havernak, már be is ajánlottam neki hogy keresse fel. Kösz neked is!
Ok, köszi, már láttam a hirdetését az aprók között, csak nemtudtam hogy megbízható-e, a gumis topicban leírt átb@szások után kicsit félve ajánlottam volna az ismerősömnek. De így akkor OK. Köszke még 1x!