Kb. 12-20kor
Megint a motoros a hülye?
Autó balra kanyarodik Fehérvár határában a felüljárón, motoros szemből érkezik(Sz.battyán felől).
Elsőbség adás elmaradt!
Eredmény: Csúnya csattanás.
+utas is volt a motoron.
"milliokert a pokolban", cicafiu, te valasztottad, akarom mondani te vagy a kivalaszott, vehhehe.
ugyanitt ingyenes motorosoktatas csakis raido nevu fazerrel rendelkezo csibefiokak reszre.
te gyik!
hehehe.
tudom hogy szerecc.
na, koszi , meg agyalok..... faszom, minden egy rakat penzbe kerul ..... most lesz olaj meg gyertyacsere is 1500km mulva, gumi is kopik, nemsokara az is venni kell, csak ez a fekes tema, belebaszodott a bogar a fulembe. elozo tulaj szerint sem hutofolyadek sem fekfolyadek csere nem volt a vason, magyarul 5 eve ugyanaz.
A fékcsövet méterre vettem egy pesti üzletben, on-line rendeltünk ketten és mivel 50eft fölött volt a mutatvány, nem volt postaktsg sem. Mi magunk raktuk össze, tehát külön fékcső, külön fitting, külön tömítést vettünk, és összedobtuk. Max egy óra alatt megvolt egy motorra és az előző motoromon is ilyen szerelhetős volt, úgyhogy nem kell megmagyarázni senkinek hogy ez nem jó, mert nincs nyomáspróbázva, ugyanis még élek. Én 3m csövet vettem, gumibevonatosat, tehát ez elég előre, hátra, plusz nekem a kuplungom is hidraulikus, és csak annak kell 1m cső. Ez az egész került 27eft-be nekem. Amúgy csak egy első fékhez kapnál 22-ért alsó hangon gyárit, vagyis ilyen goodridge, vagy hasonlót és az sem jobb. Ha erre vetemedsz hogy szerelhetőset veszel, tudunk segíteni összerakni.
na, az utolso utani, mernemvettemle szerinted? mer betonon van a vas, es emelo szep piros, lejon a festek rola. meg korbe is tekertem vagy 5x ragasztoszalaggal, igy mar szep marad. repa .......
na, amugy halalra keresed magad remelem
Megint a motoros a hülye?
Autó balra kanyarodik Fehérvár határában a felüljárón, motoros szemből érkezik(Sz.battyán felől).
Elsőbség adás elmaradt!
Eredmény: Csúnya csattanás.
+utas is volt a motoron.