Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a durex meg felmegy, csak nemtom asszony hogy orulne egy 180-asnak a vegen
bevallom lehet nekem sem esne jol
pont fehervaron volt egy iszonyat legalabb egy meteres driftem az elkerulorol fordultam ki polgardi fele, kollega megvarta meg a kocsokat en meg nem, ugy emlekeztem 2-esben vagyok, aztan 1-es volt, gondolhatod, majdnemcsak hogy nyelgaz, kozben meg radontottem. na, ebbol szep drift lett, sracok dicsertek szepen, en meg torolgettem a homlokom
Írtam neked a GS-be, amúgy meg töltsd ki az adatlapodat ha több segítőkész embert szeretnél...
oks! Köszönöm! de ha alahol tudtok egyet akkor irjatok!
Nem gond... Van egy szarrákopott hengersorom eladó!
bazze... bevallom mielőtt még lebukok... én mondtam, hogy neked GSX 550-ed van a GS500 topicban
Hol hallottad? Nincsen. Motorom is egy GSX550ES van aminek a GS500-hoz annyi köze van,hogy Suzuki. De ha lenne segítenék ám
hello! Matska hallottam hogy lehet hogy van gs 500 alkatrészeid vagy blokkod! Igaz ez? kellene nekem egy 77 es gs 500-hoz blokk!
Hurkazsír!
jó jó máskor nem sz*rok az ágynemütartóba :O)
Nem kellett volna rálehelned...
nam.. az ágyneműd szaga....
MEgihletett az alsógytyád?
én inkább gyanúsokker pézsmabézsre gondoltam
LEfessük a Gizit "kolbászzsír-metál" színűre?
szevasztok kolbászok
A Durex a legjobb guma csak mosd le róla a síkosítót...
papa... ez a duma? mondjuk megnézheted az enyémet... amúgy kicsit keményebb motoron azért hamar el lehet forgatni a gumit főleg ha hideg meg az aszfalt is éppen arra játszik.... ha meg nem akkor jön az egykerék power-roll-on edition
rakás szar gumi? papa, az enyem a dunlop d208, nemtom ki hogy van vele, de annyira nem bizok benne, combosabb gaznal kicsavarodik alolam a picsába .....
driftelni legalabb mar tudok
szezon elott ....
na majd ha melegebb lesz az aszfalt, vehehhe

na most akkor lassuk raido-et (photoshop nem er papa )
köszi a kipus ötleteket!
Lesz miből válogatni.
Ez milyen gumi, D208?
Jobbra én sem tudok fordulni, de balra azért megy
ja Gábor is megnézte neki multkor mikor kint volt akkor meg valami "á ne nézd ez a gumi ez egy rakás szar ne vegyetek ilyet nem lehet dönteni" duma volt

én mondjuk inkább nem ugrálok az enyémen marad 5 centis idén
nézzük csak meg azt a majrécsíkot...