probalgattam mar mas vasakat is, most FS stilus tobb mint eleg, frankon mashogy ulsz rajta mint F-en. pl hetvege volt palota dunaujvaros oda-vissza, eleg halal, igy is kesz voltam, fos utak utan, majd hetfo reggel palota - nagykanizsa, masnap reggel vissza. rendesen elfaradtam, de az a joleso faradtsag volt. vegigtepettem turazos 80-110-el zalan, falvakon, itt-ott, teljesen jo volt. balatonfelvidek meg egyszeruen kiralysag igy, hogy alig voltak a 71-esen.
Majd egyszer ülj rá az enyémre..elég fekvős ez is, de nekem így tetszik, kőkemény, sportos. Nekem az F-es cbr után ez kellett. Nagyobb a súly az elején. Tegnap mértük kb 52% megy az elejére, bár egyesek szerint 54. Kicsit orrnehéz.
jah, a gumi nekem is gyari meret, (durex) vagyis dunlop. viszont fs-em van nem f, kicsit mas a gep, lehet gyorsabb is par km-el, majd eccer kiderul. viszont nemtom 600rr-er mer van minenki oda, eleg fos, pici, kenyelmetlen, stb, inkabb palyagep mint utca, de ha valaki szeret kenyelmetlenul a csuklojan utazni, magara vessen
Jó ez a kis teszt. Az enyémnek elvileg 265-275-öt kell mennie max. Mindkét adatot láttam már íráskban mért adatnak. Azt mondják a folyadékkristályos kijelzők kevésbé csalnak. Mondjuk ha lánckerékről veszik a jelet, akkor csalhat elég sokat, nekem még spirálos manuális. A gumim meg gyári méretű.
Óra szerint volt 280, 290-ig felment volna, csak nem volt szivem belerakni abba a kanyarba ennyivel . Be akarom mérni gps-sel, mennyit csal az óra. Dehát az én motorom csak egy 10 éves karburátoros 750-es...
280? milyen autod van?
kis hondacskamnak 272km a rekordja bejott a legszuro+nyitott dob kombinacio, vasarnap produkalta, tobbiek persze rendesen otthagytak, R1 meg gixxer750, aztan kanyarban visszakaptak
Egyedül voltam, Pestről jöttem haza. Ha arra a gixeres mazsolára gondolsz mögöttem, azt pont a dinnyési kanyarban nyomtam le külső íven, mer fordulni ugye nme tudunk . 220-nál meg ugye necces integetni, féltem hogy lefúj a szél . De akkor jól láttam.
hát... rénszarvast még nem láttam, de a városban nyulak azok futkorásznak... legközelebb hozok kis paprikát, hagymát meg egy bográcsot... sokat lehetne spórolni mondjuk tényleg röhejes volt, hogy 20 nyúl futkorászott a Helsinki operaház körül....
Jól láttad, hogy aprilia van kiírva, de többet én sem tudok. Vasárnap este nem motoroztál a 70-esen agárd felől erre? valami cbr-t leelőztem, csak nagy volt a tempó, nem tudtam megfigyelni.
http://www.jphickey.com/rr_F4i...
egy 265-es mar volt, kollega merte ....
kis hondacskamnak 272km a rekordja bejott a legszuro+nyitott dob kombinacio, vasarnap produkalta, tobbiek persze rendesen otthagytak, R1 meg gixxer750, aztan kanyarban visszakaptak
csak szerenyen ... hehe