Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

probalgattam mar mas vasakat is, most FS stilus tobb mint eleg, frankon mashogy ulsz rajta mint F-en. pl hetvege volt palota dunaujvaros oda-vissza, eleg halal, igy is kesz voltam, fos utak utan, majd hetfo reggel palota - nagykanizsa, masnap reggel vissza. rendesen elfaradtam, de az a joleso faradtsag volt. vegigtepettem turazos 80-110-el zalan, falvakon, itt-ott, teljesen jo volt. balatonfelvidek meg egyszeruen kiralysag igy, hogy alig voltak a 71-esen.
Majd egyszer ülj rá az enyémre..elég fekvős ez is, de nekem így tetszik, kőkemény, sportos. Nekem az F-es cbr után ez kellett. Nagyobb a súly az elején. Tegnap mértük kb 52% megy az elejére, bár egyesek szerint 54. Kicsit orrnehéz.
jah, a gumi nekem is gyari meret, (durex) vagyis dunlop. viszont fs-em van nem f, kicsit mas a gep, lehet gyorsabb is par km-el, majd eccer kiderul. viszont nemtom 600rr-er mer van minenki oda, eleg fos, pici, kenyelmetlen, stb, inkabb palyagep mint utca, de ha valaki szeret kenyelmetlenul a csuklojan utazni, magara vessen
Jó ez a kis teszt. Az enyémnek elvileg 265-275-öt kell mennie max. Mindkét adatot láttam már íráskban mért adatnak. Azt mondják a folyadékkristályos kijelzők kevésbé csalnak. Mondjuk ha lánckerékről veszik a jelet, akkor csalhat elég sokat, nekem még spirálos manuális. A gumim meg gyári méretű.
itt a pont, az oram legalabb 12-ot csal. a gps nagyon is jo otlet!

http://www.jphickey.com/rr_F4i...
Óra szerint volt 280, 290-ig felment volna, csak nem volt szivem belerakni abba a kanyarba ennyivel . Be akarom mérni gps-sel, mennyit csal az óra. Dehát az én motorom csak egy 10 éves karburátoros 750-es...
jah, es szerintem vagy 7-8km-et csal az oram, mer nemhiszem hogy 272-et menne a moci
egy 265-es mar volt, kollega merte ....
280? milyen autod van?
kis hondacskamnak 272km a rekordja bejott a legszuro+nyitott dob kombinacio, vasarnap produkalta, tobbiek persze rendesen otthagytak, R1 meg gixxer750, aztan kanyarban visszakaptak

csak szerenyen ... hehe
Nem volt az olyan nagy, szombaton mentem 280-at is
hát akkora tempónál ez annak számít sztem és nem azt modntam h utolért Te
Karöltve? Nem ért utol
ja azthittem együtt vagytok úgy mentetek karon öltve
csak piszkálódok mért amúgy már itthon vagy vagy mi?
Egyedül voltam, Pestről jöttem haza. Ha arra a gixeres mazsolára gondolsz mögöttem, azt pont a dinnyési kanyarban nyomtam le külső íven, mer fordulni ugye nme tudunk . 220-nál meg ugye necces integetni, féltem hogy lefúj a szél . De akkor jól láttam.
szerencsétlen állat... én "csak" megenni akartam
akkor meg konnyebb dolgod van, csak elkapod, megszoritod a fulet, es csatt
hát... rénszarvast még nem láttam, de a városban nyulak azok futkorásznak... legközelebb hozok kis paprikát, hagymát meg egy bográcsot... sokat lehetne spórolni mondjuk tényleg röhejes volt, hogy 20 nyúl futkorászott a Helsinki operaház körül....
nem msn-en vagy hanem a renszarvasbaszodaban
úgy kérdezed mintha nem tudnád meg nem lettem volna akkor fent msn-en
kicci Raido merre jársz te elveszett bárányka?
de akartam is kérdezni merre jártatok csak nem volt még időm rá Mohával voltunk kilátóba timeg állat módon repesztettetek el mellettünk
Miért? Mit követtek el ellened?
az remek ha az ex-Yamahások csinálják az Aprilliát.... na mind1 én amúgy sem vinném oda a motorom már :]
Hát annyi,hogy Január 1-től nem Yamamma és lehet,hogy Aprilia lesz. Akkor ezek szerint pödörgették-csavargatták oszt egyszer csak lett!
Jól láttad, hogy aprilia van kiírva, de többet én sem tudok. Vasárnap este nem motoroztál a 70-esen agárd felől erre? valami cbr-t leelőztem, csak nagy volt a tempó, nem tudtam megfigyelni.