Megpucoltuk a vasakat (ugye az enyémet a piller kint hagyta az esőn) aztán megnéztük az új Kawaszalont aztán lementünk az ekeringre picit. Én azt konstatáltam szomorúan, hogy elöl elfogyott a fékbetétem...
Hallod ma elmentem egy tókörre, elég jót léptem északi portom, tiszta Man sziget volt... Viszont szomorúan konstatálom hogy 20 fok volt és már most majd lerohadt rólam a bőr. Sisakon is az összes egérajtót ki kellett nyitnom, mer főtt a koponyám...mi lesz nyáron?
Büntetésről ne is beszéljünk. Reggel megbüntettek kemény 200ft-ra a helyijáraton, mer nem volt rajt az igazolványszámom a bérleten. Az a rohadt tróger cigány kurva már másodszor talál be. Fogja, azt kikapja a kezemből a papírjaimat, azt hittem az ideg szétbasz. Mégegyszer betalál, rohadjak meg lerugom a buszról. Nemhogy azt basztatná, akinek nincs jegye.
A fékolajra érdemes odafigyelni, ugyanis nekem az előző digo tulaj valószínű nem sűrűn cserélte, ennek az lett a következménye, hogy az összes hidraulikamunkahengerem összes tömítése kuka volt. Na most csak az első fékekbe kerül a karmanytúszett 40ezerbe, és az is utángyártott.
Jó reggelt!