Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DE. Az egészet úgy ahogy van és akkor nem kell alkatrészenként elkunyerálnom. Mindjárt kész a pizza.
Csak ennyi? Mást nem kérsz róla?
Okk! CSak akkor kérem a féknyergeket is hozzá
uj indexek fent, legszuronek meg 1 napocskat kell szaradnia :-(
Odaadom a régi fékbetéteket amik a Fazerbe voltak. Majd belemekkeled.
Megpucoltuk a vasakat (ugye az enyémet a piller kint hagyta az esőn) aztán megnéztük az új Kawaszalont aztán lementünk az ekeringre picit. Én azt konstatáltam szomorúan, hogy elöl elfogyott a fékbetétem...
Most vasárnap, azaz Ápr 13. III. Fly Balaton Sármellék Gyorsulási verseny! Gyertek el TI is!
Terézanya....
43 fok
csak keményen... no mercy
A pázsiton megjelent egy jetilábnyom....ezt konstatálom
Hallod ma elmentem egy tókörre, elég jót léptem északi portom, tiszta Man sziget volt... Viszont szomorúan konstatálom hogy 20 fok volt és már most majd lerohadt rólam a bőr. Sisakon is az összes egérajtót ki kellett nyitnom, mer főtt a koponyám...mi lesz nyáron?
Büntetésről ne is beszéljünk. Reggel megbüntettek kemény 200ft-ra a helyijáraton, mer nem volt rajt az igazolványszámom a bérleten. Az a rohadt tróger cigány kurva már másodszor talál be. Fogja, azt kikapja a kezemből a papírjaimat, azt hittem az ideg szétbasz. Mégegyszer betalál, rohadjak meg lerugom a buszról. Nemhogy azt basztatná, akinek nincs jegye.
Á, a kamerának nincs olyan frissítése,hogy Tomról értékelhető képet csináljon
de akkor megbüntetnek
Mé? Tanga van a rendszámon?
Nincs rá szükségem.
Akkor vegyél pályamatricát

Jó reggelt!
aha
Elsősorban motoroznék a pályán a sajátommal, de gyanítom erre nem lesz lehetőség.
aha hát mi megyünk ha az idő is engedi
idén én is lecserélem a hűtővizem... tavaly nem akartam még a szerviznél, de idén a húszezresnél tuti benne lesz a csere
na fasza
A fékolajra érdemes odafigyelni, ugyanis nekem az előző digo tulaj valószínű nem sűrűn cserélte, ennek az lett a következménye, hogy az összes hidraulikamunkahengerem összes tömítése kuka volt. Na most csak az első fékekbe kerül a karmanytúszett 40ezerbe, és az is utángyártott.
Hűtőfolyadékot majdhogynem évente kicserélem, nem pénz, fékolajra asszem 24ezret ír az én manualom. De max 2 évente biztos érdemes cserélni.