Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B.sznak vagy k.rnak. Hentesipari termékek, böllér által brillírozott belek
Hol vannak a fehérvári hentesáruk és felvágottak?
Jó étvágyat hozzá!
Proteinpempő
De akkor ezt próbáltam? Szerintem igen.
Valahogy úgy... Ha nőgyógyász lennék akkor mondhatnám,hogy "összekaparom a rávalót"
Megnéztem, köszi! Nem rossz! Gyűjtögess, aztán egy melegszendvicsezéssel összekötve megnézzük.
Megnézted a kézityütyüt? Az volt az és kell nekem olyan!
egy-két-há-négy tííííz deka parizer...
Mi vagy te? Hentes? Bezárt a bolt, hogy itt árulod a portékádat?
Hurkák!
huh... hát ez a mai nap király volt! Esztergom és Visegrád között bal kézzel nem tudtam fogni a kormányt, annyi motoros volt! és láttam ma azt a motrot, aminek köszönhetően én is motorozok!
Mert egy kolbász volt!
Tinnyén üvegtigrisnél a szemünk láttára csúszott be a kanyarba lapon egy zzr250. Elcsúszott egy döglött békán, legalábbis erre próbálta fogni , sztem szimplán elsokallt az elsőfékkel, bekullantott a kanyartól.
Jó estét!

A mai motorzás nekem kimaradt majd holnap bepótolom.
Jó volt, néha kicsit szemerkélt az eső. Rendőrt is láttunk, főleg motorosokat. Majd Tom mesél biztos.
milyen volt az út? sok rendőr van az utakon?
Motorosok,barátok,ismerősök!
Sajnos egy éve,hogy barátaim Őri István,Berta Barnabás és menyasszonya Orbán Szilvia tragikus motorosbalesetben elhunytak 2007.03.31-ikén.
Holnap, délután 3 órakkor megemlékezünk a baleset helyszínén.
Akik ismerték és szerették Öket,azok jöjjenek.
14:30kor az Almádi Shell kúton motoros gyülekező.
-Szívesen csatlakoznék, csak én ma dolgozok!
Hi. Mi szombaton megyünk arra. 11 fele indulunk, tempó halálos. Úticél: Alcsút-Felcsút-Bicske-Tinnye-Csobánka-Sz.endre-Visegrád-D
obogókő-Egom-Tbánya
Fasza! Megint egy hétvége motor nélkül. A Jani neki sem állt.
Sziasztok!

vasárnap Visegrád felé venném az irányt, de nem tudom, hogy merre célszerű menni! Szentendre fele vagy T.bányán keresztül?! melyiket javasolnátok?
Ahoj!

Holnap vki csapat valamerre?

Szivesen csatlakoznék!
Köszi mindenkinek! Majd bedobom a kerekeket a csomagtartóba, és ha arra járok akkor beviszem.
Legutóbb 1600 volt a centerben centírral együtt, a kereket vittem.