Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem motorral is odagurulhatsz, bár lehet, hogy többet kérnek majd ha ők szerelik ki a kereket. Árat sajna nem tudok, nekem a JSI-ben csinálták tavaly gumi felrakással együtt. Nem hiszem, hogy vészes összeg lenne.
Szió!

Úgy tudom április 12.-én, de akkorra van valami progi a pályán.
Köfi! A Motorcenter pont jó is lesz, még valami, ha odamegyek mocival, akkor ott helyben meg is csinálják, vagy csak a kerekeket vigyem? + mennyibe kerül egy ilyen művelet?
JSI (Új Csóri úton) vagy a Motorcenter (Honda), más most nem jut az eszembe.
Fehérváriak, nem tudja valaki, hogy hol tudnám a mocim kerekeit centíroztatni? Nem ismerek egy gumist sem Fehérváron sajnos. Légyszi segítsetek!
Előre is kössssszzz!
szabin vagyok gyermekem jovohetkeddig - vizsgak, meg mar repa kivan, kell kis szunet is
tegnap este volt kis motorozas, fehervar elkerulon majdnem ottmaradtam ....
Sziasztok!

Látom kesztyűn agyaltok. A Dainese-nek új importőrje van, a karasnát lenyomták rendesen.
www.budapestmoto.hu az oldal még nincs kész, de be tudsz regisztrálni.
Kint voltak a kiállításon. Én is neéztem a "hellracer"-t és 23.850-et kért érte az ürge. Ez kapásból 5000-el rövidebb, mint a karasnás ár.
Pardiéknál is van egy pár alpinestars jó áron. Én is kesztyűre vadászok.
Amit a kawa forgalmaz kesztűket, baráti áron adja a DMC.

Üdv
Soma
jaj szegényke készülsz a nagy túrára?
rohadék... a héten mit csináltál mámeg... nem találkoztunk bent a melóhelyen egyszer sem pedig "túlóráztam" szinte minden nap picit...
http://ktmracing.tx.hu/

Regisztráljatok és írjatok a fórumba! :)
Szia! Nem tudod a kaucsuk mikor nyit?
áháhóhó.
29-er mar jo trabit kapsz
Mivansemmi?
Pá!
Nem vagyok én nőgyógyász
Lépek haza!

Sziasztok!
Jövő héten megnézhetjük. Addig kapard össze rá a pízt.
nincs mit
Köszi!
Én meg erre lennék kíváncsi, nem is drága csak az imetesek nem vittek egy fia darab kesztyűt a motorkiállításra
AXO-t ki forgalmazza?
20
Én meg ezt néztem