Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah... 20.000 vagy 2 évente... nekem is volt cserélve minden... talán a víz nem még
fekolajat, hutofolyadekot cserelt mar valaki? allitolag 20ezer-nel eredemes
Hi. Nem biztos hogy megyünk. Nincs kedvem sorbaállni 20millió ember között. Lehet hogy az idő is szar lesz, meg nagyon korán oda kéne érni hogy labdába rúgjunk.
veszek egyet az mz-m re :O)
Honnan szerezzek 2,8 fillért?!? mert ugye a 665 után az tizedesvessző?
Ennyiért ajándék!
remelem csak elirtak - http://www.kepesmotor.hu/futom...
ha nem akkor meg dugjak a seggukbe
esni fog? pedig miis felakartunk menni vagyis bátyám kitalálta
Esőruhát vigyenek...
aloha Tomi mentek szombaton kakucsra kawa tesztnapra(mintha olvastam vna vhol h mész)?
1:41-nél megnézitek azért elég jól ki lehet fordítani...
Mozog az de ilyen buzi agykormányzásos. Talán nem véletlen volt vágás a videoban, amikor egy kereszteződéshez ért és fordulni akart.
jah, azon gondolkoztam hogy kanyarodik a fasz majd vele, mert mintha az elso kerek nem igaza mozogna horizontalisan
én mindig is...
Ez álló helyzetben tök szépen mutat, csak ne kelljen vele menni.
Kaptál egy ingyen sportszeletet érte... csak ki kellett vakarni a gatyóból.
legalabb kiderult hogy nem csak maris szeret hanem te is
persze... szigorúan egykeréken vagy driftelve... várjál ezt felírom gyorsan, hogy legközelebb el ne felejtsem
jobb lenne kivárnád a sorod... sz*r ügy lenne 1x kivasalnának...
jah, ha lassan mennek es kivarnam a sort akkor nekem sem lenne gaz 1 vagy 2, hehehe. oregesen ......
igy meg ne mindegy, hogy ugrasz ki kocsi ele
én csak b*szogatom Orvilunkat mert ő azt nagyon szereti én mondjuk 1-est meg 2-est annyira nem szoktam összekeverni inkább az 5. vagy 6. szokott a dilemma lenni
Hasonló velem is volt már. Móri streetfighter sóra gyakoroltunk, hangyányit már fáradt voltam, nem tudtam hogy 2-ben vagy 1-ben vagyok, plusz nem ugrott be hogy 2-ben kuplunggal szoktam felvenni egykerékre, vagy egyben kuplunggal? Persze 2-ben kuplung, mer egyben gázra is feljött. Természetesen egyben voltam, holott azt gondoltam 2-ben, aztán belekuplungoltam, elég hirtelen felállt gyertyába, kakirelé bekapcsolt, gáz elcsuk, azt holtponton álltam egy mp-ig, persze nem direkt.
tanulj meg váltani
amúgy aszem 20 ropi max. 30-ért lehet venni fokozatkijelzőt.... még mindig olcsóbb mint hogy egyszer földhözb*szod a motort ilyen miatt
sokba van ...
vegyél egy fokozatkijelzőt