Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éhéhéééééértem! háát mindent bele!
Találtam egy képet, ez még nagyon az elején készülhetett, itt még alig voltak, de rajta van a Fészi.
Mármint a túlnyomás "már nem"... Kicsit rosszkor csaptam le a küldést.
Most sincs baja azon kívül, hogy szétkaptuk szelephézagot-állítani meg lehúzkodni a hengerfejcsavarokat az első 100km után aztán a szelepfedél tömítés úgy gondolta,hogy 22 év neki elég volt az életből és nem funkcionált tovább. Rendeltem újat az meg hetek óta nem akar megjönni. Próbának összeraktam de nyomja az olajat.
Már nem.
de vájáá... multkor még ment a gééped nem?
A túlnyomás...
Én itt vagyok! Szólj, mi nyomja a lelllked?
ne is törődj vele

már senki sincsi tt
Mire megjöttem mindenki elment?
Na minnyá jövök, elfuvarozom Ecsémet mert nem kéne robogóznia ennyi vérrel az alkoholjában.
Vagy mégsem?
Simán!
Azt hittem ez egyértelmű...
Letagadnál, mi?
Csak egy fotó erejéig ült fel rá, nem a Matskáé.
Te is jól néztél ki rajta! Meddig maradtatok? Elmentetek még valamerre?
Egy métert se mertem volna vele menni!
motorozz.hu-n olvastam

"Én fél szemmel folyamatosan a tükröt néztem, elengedtem mindenkit, de volt, aki oldalkocsival előzött, és leszorította a biztosítót"

"Hát az oldalkocsis mutatvány után tényleg maradt némi vonalkód, így ezúton üdvözlöm a kollégát"

"Végignéztem az akciót, nem semmi volt. Nagy szerencse hogy nem lett belőle baj."

Persze volt más oldalkocsis is, nem akarok hülyeséget mondani... Ezért kérdeztem hogy nem ez a motor volt-e az.
A biztonság nem nekem való
Az oldalkocsin az a Trabant kerék az hororr volt
LEszorítottam egy Scaniát is!
Tök jól nézel ki rajta és ne felejtsd hogy milyen biztonságos ez a gép sik úton a végsebessége 60 km/óra
IZS, kicsit hadirokkant állapotban.
Mi ez a rokka, izs?