Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lefosom a közeget, csak a gumilövedékek ne találjanak el
mi is felmegyunk megis, penteken... szombatot nem merem bevallalni motorral meg foleg nem, ki tudja mi lesz fent, kedves szolgalunk es verunk urak mit talalnak ki mar15-re
ahoi fehérvár
Még egyeztetni kell a többiekkel, sztem szombat délelőtt 10-11 fele indulnánk. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem akarok M7-en menni.
Hali.
Ha nem gond,és még van hely a motor kiállításra indulók között,szivesen csatlakoznánk.(VTR,thunderace)
Hol?
Mikor?
Ma voltam kiállításon nemroszz nemrossz... nagyon sok durva gép van plussz szilkon csöcsök minden mennyiségben .
A KTM stand a legdurvább sztem iszonyat gépek..... érdemes felnézni nézelődni... :-)

Plussz kawa z1000 hófehér piros kombinációban ááááááá :-D nagyon komoly

igazából minden szép és jó :-D Talma motorja is ott van meg egyén nyalánkságok Stoner ducatija

pedrosa hondája

brutál na... mennyetek :-D

üdv
Akkor még pénteken délután csörögjünk össze.
Ahhoz előbb utol kell é rned
Aha, az jó lenne. Addig még beszélünk. Jelenleg passzolok, hogy hol van a telefonom, de majd előkerítem, és felhivlak...

F2Tom: Hulye kocsog, eltorom kezedet, lábádat!
Ez tény
Kösz az infót!
Lemenjek szombaton segíteni?
Jólvanna. Nem baszogatásból kérdeztem. Csak a memom, mint a szita...
hát én még nembiztos hogy megyek túl sok a progi
Nem, pénteken kapom, mint említettem.
Hy Hapsi!

A spanom türelmet kért, nagyon el van havazva. Bevallotta, nem kertelt, mint én szoktam.
Elvileg pénteken lakkozza, szombat reggel hozhetom el tőle...
Halihó!

Mi újság! Elhoztad a cuccokat a lakkozóbol?
Ok!
Megdumáljuk telefonon...
Ksptál fizut drágám?
Csatlakozzatok, mi is leszünk páran, csak még nem tudom pontosan mikor indulunk.
Hy!

Még 2 db Gsxr, illetve egy Cibri csatlakozna a pesti menethez... ha nem baj...
Hi! Elvileg szombaton megyünk motorral. Eddig úgy néz ki a szombat lesz időjárás ügyileg a legjobb.TE?
szia mész/mentek pestre vmikor kiállításra?
Mi van kóklerok?
jajam na jóccakát mindenkinek
Lehet az is... Hát még szép zöld 10R-rekkel!