énmár sötétben. de sehol nem állitottak meg, erre a házunktól két saroknyira rendőr megállit h ne rohanjak keresztülrohanunk mindennen egészen székesfehérvárig, és akkor itthon döcögök 50körül csak hát hangosan, és megállit h ne rohanjak. najó, durrantottam is egyet
Mi is elég lájt tempóban haladtunk fölfelé, voltunk vagy 10-en. Ilyen tömegesen nem könnyű haladni, mindig be kell várogatni a beragadt embereket. Aztán hazafele egy darabig Balázskával haladtunk, akkor már tempósabban, de a legjobb akkor volt amikor ketten maradtunk Mörével. Alcsút fele jöttünk, elég keményet mentünk hazáig. 160-200 átlagban.
Én nem hallottam balesetről... Majd utánakérdezek. Volt kibeb@szottsok motor, jó hangulat, nagy sor a kajánál (nem álltunk be) még nagyobb sor a retyónál (oda sikerült bejutni) Hazaértem és kedvem lett volna MOTOROZNI egyet...
Hi, láttalak ma, mekinél álltunk este, akkor robogtál befele. Hát érdemes e felmenni? Én zömében a picsákat fényképeztem. Kb a 80% a képeimnek csöcsök, picsák, hát ezért érdemes felmenni