power 3-at olcsóért is lehet kapni... nekem aztán hozhatja az újságot... nem fogok AIX-ot telepítgetni itthon az tuti... van elég dolgom amúgy is bár a Finn kanyar csúszik 2 hetet...
Emberek, akit érdekel a szombati kiállításra menetel motorral. Nagyjából körvonalazódik az időpont. 11.30-kor találkoznánk a Budai úton az utolsó OMW kúton, tehát pest felé jobb oldalon. 70-esen mennénk, nem akarunk nagyon pályázni. Nagyjából ennyi. 06303241549 ez a számom, akinek nem kerek, az csörögjön. Na pá picinyeim
Ha már csak azt vesszük,hogy nem kerül pénzbe, illetve az alá készült programok sem az már jelent némi előnyt. Egy 386-os kapacitásával csinálhatsz mondjuk egy gyors levélszervert, Míg ugyanez Microsoft alapon másfél milleres szervert és még 1-2 millért szoftver igényel.
Már írtam... OpenSUSE 10.3. Még barátkozom vele, a windowsos géppel még nem sikerült összehoznom hálóba meg képtelen vagyok kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést ami minden szót aláhúz nekem kivéve amit i writing in English. (azt télleg nem )
Nekem el kell indulni időben, hogy odaérjek 12 körül és maradjon időm pályázni is.