Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem el kell indulni időben, hogy odaérjek 12 körül és maradjon időm pályázni is.
Jó volt kiállítás?
11.30-kor megyünk csak arra.
Reggel 8 körül valaki indul fel Pestre?

Én megyek pályázgatni Gyöngyösre.
Hát olyan bütykös,túrós.
Mi a fasz van?
power 3-at olcsóért is lehet kapni... nekem aztán hozhatja az újságot... nem fogok AIX-ot telepítgetni itthon az tuti... van elég dolgom amúgy is bár a Finn kanyar csúszik 2 hetet...
masfel millaert mar urhajot veszel.... rs6000 200rongy, mindent elvisz, meg az ujsagot is behozza, igaz raido? vehhehe
Jó időt mondanak. Ott a számom, ha valami nem tiszta hívj.
Engem asszem érdekel, rem nem esik az eső
Ja, és lájtosan megyünk, ami a csövön kifér, szóval a tempó : halálos
Emberek, akit érdekel a szombati kiállításra menetel motorral. Nagyjából körvonalazódik az időpont. 11.30-kor találkoznánk a Budai úton az utolsó OMW kúton, tehát pest felé jobb oldalon. 70-esen mennénk, nem akarunk nagyon pályázni. Nagyjából ennyi. 06303241549 ez a számom, akinek nem kerek, az csörögjön. Na pá picinyeim
Ha már csak azt vesszük,hogy nem kerül pénzbe, illetve az alá készült programok sem az már jelent némi előnyt. Egy 386-os kapacitásával csinálhatsz mondjuk egy gyors levélszervert, Míg ugyanez Microsoft alapon másfél milleres szervert és még 1-2 millért szoftver igényel.
És ez honnan veszed hogy jobb lesz mint a win?
Már írtam... OpenSUSE 10.3. Még barátkozom vele, a windowsos géppel még nem sikerült összehoznom hálóba meg képtelen vagyok kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést ami minden szót aláhúz nekem kivéve amit i writing in English. (azt télleg nem )
Miaz op.rendszer?
Mitől lenne rossz?
És ez most jó neked?
Csak a mellékelt vektorgrafikus program nem volt hajlandó megnyitni a Coreles dolgokat amik bonyolultabbak voltak a pontpontvesszőcskénél
Üdv!
Már semmi! Likvidáltam a vindowst. OpenSUSE 10.3, böngésző ugyanúgy Firefox.
Helló! énis szivesen csatlakoznék, ha nemgond, meg tudom tartani a tempót meg ha nem esik az eső, meg ha nem alakul másképp
Mi a baj?
Ha mi lövünk vele akkor nem lesz gond!
Jó estét Fehérvár! Üdvözlök mindenkit a teljesen Microsoft és winfosmentes platformról!