vápalota - suzuki - jo arcok, egy hettel elotte hivod lesz idopont, megvarhatod, be sem kell menni a csarnokba, tok korrektek, 10300ft amugy, es semmi gecizes
hehe, azzal a brutalis 5 tonnas 2 meteres gyari szemet dobbal, aminel csak akkor kapcsoltam hogy a motor jar, mikor lattam hogy mutatja a homersekletet nem hiszem. amcsi lopakodokba szerelik. basszus, amig levittem a muszakira szabalyosan halalfelelmem volt, mintha elektromos geppel mentem volna. meg az ellensegemnek sem .....
Velem nem voltak kedvesek. Sőt, rohadt bunkók voltak. A bűnöm mindössze annyi, hogy rokoni szálak fűznek egy olyan emberhez aki párszor gondolom keresztbe tett nekik, így rajtam csattant az ostor.
Most az a baj, hogy nem voltak genyák, vagy az hogy tetü lassan nem genyák?
Én örültem, hogy csont nélkül megvolt. Nekem be kellett indítani, mert a csőbe bele hallgatóztak... pedig be is járó motorral jöttem...
Velem sem voltak gyengék. Szigorított, egyedi műszakin, meg a gyújtást sem kellett ráadnom, hogy valami fényt ellenőrizzenek rajta, nemhogy elindítani. Rá sem bagóztak. Körbefényképezték 8-szor. Ez tartott egy órán át.
Most beszéltem a NKH val és mondta néni, hogy vizsgáztatnak, és fognak is. Valami kiemelt járműféleséget emlegetett. Szóval van. Mostanában komótosan, lassacskán, csökkentett léccámmal, elmebaj mentesen intézkednek.
Én örültem, hogy csont nélkül megvolt. Nekem be kellett indítani, mert a csőbe bele hallgatóztak... pedig be is járó motorral jöttem...