Orv, Marcs csak akkor ne gyertek röhögni ha én kezdem...... bár nem vagyok túl béna... de mondjuk rutinpályán.... asse tudom mit kell csinálni.
Télleg fel is hívom a héten én is a Gábort hogy mikor kezdünk....... ideje lenne.... elég gáz így motorozni beszartam most is mikor rendőrt láttam vasárnap csapattam vagy 150 km-et...
szia te lámpás maffiozó igen jól hallottad turbóban voltam meglátogattam Gábor barátunkat... igazából B miatt voltam de mondtam neki hogy láttam a csodamotorost tényleg ha lesz motoros tanítványa nem megyünk amjd ki rutinpályára?
A hangját nem figyeltem,mer én is ereszkedtem vagy 220-al. De biztosan fekete tl volt. Egyébként mi is voltunk Csopakon, ott mentünk fel Veszprém felé, elég meredeket zúztunk azon a szakaszon.
aha, fekete cucc, fekete moci, brutál hang. amugy jófej volt, el lehetett Vele beszélgetni, meg volt egy másik motoros is Ő Zoli volt, CBR1000RR-el, veszprémből.
Orv, Marcs csak akkor ne gyertek röhögni ha én kezdem...... bár nem vagyok túl béna... de mondjuk rutinpályán.... asse tudom mit kell csinálni.
Télleg fel is hívom a héten én is a Gábort hogy mikor kezdünk....... ideje lenne.... elég gáz így motorozni beszartam most is mikor rendőrt láttam vasárnap csapattam vagy 150 km-et...