Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lol

Orv, Marcs csak akkor ne gyertek röhögni ha én kezdem...... bár nem vagyok túl béna... de mondjuk rutinpályán.... asse tudom mit kell csinálni.

Télleg fel is hívom a héten én is a Gábort hogy mikor kezdünk....... ideje lenne.... elég gáz így motorozni beszartam most is mikor rendőrt láttam vasárnap csapattam vagy 150 km-et...
bizti, meg majd eljöttök Kukucskára is és ott is motozunk egy jót
persze az kéne még elég rád is figyelni
B-t kezdem de most lesz egy A-s nála ha átmegy végre kresszen majd dumálok vele vmit aztán beszervezzük a tanítványait oksa? megyünk kikészítjük
elvileg osztársakkal mennénk miis, csak jelenleg nincs kocsi törés miatt, de fel kell jutnom , ha kell megyek egyedül, csak találjak oda
én is megyek faterommal kocsival a kiállitásra.
Ja, terveztük szombaton, de állítólag esni fog.
mocikiállitásra megy valaki? mocival?
ha tudsz valamit szolj, es meglatogatjuk a faszit. nincs most embere vagy mi? B-t kezded?
Hirtelen pimpli-t olvastam
A Pipim neve Dzsorzs :)

Vigyázz vele mert ő fogja ellopni a kulcsod
CSirke
hehehe

MAriska :D
na itt meg a másik őrült ezt még visszakapod ám
Nemsok, mindjá mehetek melózni
szia te lámpás maffiozó igen jól hallottad turbóban voltam meglátogattam Gábor barátunkat... igazából B miatt voltam de mondtam neki hogy láttam a csodamotorost tényleg ha lesz motoros tanítványa nem megyünk amjd ki rutinpályára?
Haligali!

Mi a szitu? :D
A hangját nem figyeltem,mer én is ereszkedtem vagy 220-al. De biztosan fekete tl volt. Egyébként mi is voltunk Csopakon, ott mentünk fel Veszprém felé, elég meredeket zúztunk azon a szakaszon.
aha, fekete cucc, fekete moci, brutál hang. amugy jófej volt, el lehetett Vele beszélgetni, meg volt egy másik motoros is Ő Zoli volt, CBR1000RR-el, veszprémből.
Jól van. Aztán ha jó idő lesz remélem sűrűbben találkozunk!
cso maris, progeted a vasat? mit akarsz a turbonal, vagy mit mondtal, nem hallotam jol
Szióka!

Úgy néz ki megoldódik a gumis probléma.
Ma lépek fel Fehérvárra aztán leviszem a Dokit Agárdra,ott egy ismi átcseréli a gumit és meg is vágja Nekem!

csak az idő bírja ki addig
Mi veszprém felől mentünk fehérvár irányába, akkor jött szembe egy TL1000S. Fekete volt.
rossi, rossi, hat hiaba tanitattalak, megint lenyomtak a "piros traktorral". valami nem megy azon a yahmahahajaán - szerintem
a TL 40 eves vagy a manusz? valami van, nagydarab pali nem? szoktam a palotai esso-n latni hasonlot jelenseget.