nemtom, lehet kihagyjuk, hetkoznap biztos nem, szombaton durva lenne, vas meg nemtom, annyira nem erdekel.
muszakira meg mindegy hova viszed, lanc ne legyen laza, idomok legyenek fent, lampak egjenek, rendszamtablavilagitas legyen, meg prizma a rendszam alatt, gumi legyen meg jo, es gyari vagy mubizonylatos kipufogo, nekem nem geciztek, mar vissza is epitettem a normalisra a gyari fos cuccokrol, rament egy napom. 10300ft
Nóóóórbi..... kösz Marcs jófejnek láccik így fórumról nem hiszem hogy direkbe arcbaröhögne :-D veled ellentétben ...... :-D
levajaztam a kiput a raptoros Csabival... uhhh nagyon élező lessz majd meglátod polírozott rövid hexa
nem vágod fehérváron hol lehet műszakiztatni? le kéne előtte.....
Szerdán megyek kiállításra Ti mikor?..... legalább egy napot ellogok az oktatásról... becsandázok tőle...
na fiam, mar rajtad is a radar, rutinpalyan majd meglatod hogy nem kell, vehhehe. asszem nem eresztem ra magam cbr-el, meg a rongy gs-el is nehez, nemhogy ezzel, repam se .... maris, megszekaljuk?
Hol műszakiznak mostanság? Nyáron lejár nekem.
muszakira meg mindegy hova viszed, lanc ne legyen laza, idomok legyenek fent, lampak egjenek, rendszamtablavilagitas legyen, meg prizma a rendszam alatt, gumi legyen meg jo, es gyari vagy mubizonylatos kipufogo, nekem nem geciztek, mar vissza is epitettem a normalisra a gyari fos cuccokrol, rament egy napom. 10300ft
üdv
levajaztam a kiput a raptoros Csabival... uhhh nagyon élező lessz majd meglátod polírozott rövid hexa
nem vágod fehérváron hol lehet műszakiztatni? le kéne előtte.....
Szerdán megyek kiállításra Ti mikor?..... legalább egy napot ellogok az oktatásról... becsandázok tőle...
have a nice day