Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkorát kanyarodtál,hogy betojtak a betűk és inkább leugrottak!
Szalonna.
Hol? Mi? Milyen? Mekkora?
Megrázó élményben lenne részük. Nekem kesztyű kellene, de amit kinéztem és megrendeltem tőlük az nincs a méretemben. Ezért is lakolni fognak.
Hozhatod, csak szedjék elő a ragasztót mielőtt támadásba lendülsz Vaaagy sokkolod az elején, aztán viszünk haza pár garnitúrát, hogy legyen későbbre ha elfáradnánk egy kanyarban.
Azért vigyem a sokkolót?
Éhen Kolbász!
Hurka
Kolbász
Hái!
Nekem nem tűnt gyorsnak Lehet, hogy el van ferdülve a nyakam arra az oldalra, és lecsiszolja a sisak a betűket. De ezt nem kell tudnia a boltosnak A sisakot is náluk vettem, szóval nem lehet egy szavuk sem
Hi Möre úr!

Én is néztem az enyémet, de semmi baja. Nem kéne olyan gyorsan menni és akkor nem hagynád el a betűidet.
Yo, mehetünk pénteken. Betűtészta ha megszárad, talán jobban ragad, mint ez. Nekem gyanús, h csak az egyik oldalon jöttek le.
Zoli találtam egy jó helyet, oda kéne kimenni videózni, csak előbb gumi kéne a gépre
De milyen fajta? Tetszik
Jucikát!
Te meg helyesírási Töhötöm!
bocsi ,hogy most írok vissza csak fürödtem ,meg hajat mostam!
nem elkapta egy kutya és le kellett amputálni,hogy szegénykém fark nélküli cica lett ,és jó drága aranyból van ez a cicus
Nem is hangos! A 6-oshoz képest süketszoba.
Megskalpolod Gizit? Ma tesztelte egyik spanom a gépemet kint Lajostelepnél battyánban Aba felé. 2km hosszú egyenes, haláli csend, elküdte csövön, gecijól szól . Nem gondoltam hogy kívülről ez ilyen hangos
A helyesírási hubákra gondoltam (amit mindig a billentyűzetre fogsz).
Mit nem olvastam el?
Vagy valami, vagy kuka oszt másik Csetényből.
Az írást azért még gyakorold!
Azt gizinek mi lesz a cylinderkopf-jával?