Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okkeeee
Nekem úgy van belőve a buksimban, hogy valahol pest mellett alatt Nyugat fele..
hopp
az k**va mesze van
Komárom -Eszergom megye
fejér?
megvan..
hát ez igy nekem magas
egyáltalán mejik megyében
Tinnye és Piliscsaba között
Áááá..., én csak úgy csajosan motozom.

Oksi, majd a legközelebbi túrát is bepötyögöm ide.
az hol van pontosan?
Persze, hogy lehet!
Szió!

Igazán nincs mit köszönni! Szívesen megtervezem majd a legközelebbi túrát is!
Khöményen tolod te lejjány
Jó neked, hogy ennyire ráérsz hétköznap. Biztos sokkal kevesebb a zavaró tényező (értsd autó), mint hétvégeken. Ha hétvégeken is ráérsz, csatlakoznék. Na nem most hétvégén
te a szigora keszul komam, mer tuki nem benznin hanem alkoholmamorban figyel, vehhehehhe
hat, gondoltam, nekem is nagyobbacska 1000rr az "almom" a garazssoros hondas palinal pont vagy egy repsol, amit a full alomvas, beszeltem is vele, beszamitana 600-ast, de fel evre mar nem valtok, pedig 1000rr repsol mindent visz, legszebb, vehhhe. uj rr meg egy hatar fos, van a hondanal, ugy nez ki mint egy fejreejtett 1098-as, kamu kipufogo, vezna, nagyon bena az egesz ...
600rr meg kicsi, nem teljesitmenyre, ugy valahogy kicsinek tunt
az már úgy marad, ha így folytatod... tanulj tényleg mert mint már előttem is mondták... butus maradsz
ugyanmár... sztem simán lehetnél én úgy hasonlítunk
szerintem a tanárod lenne az utolsó ember akit át lehetne verni hogy én te vagyok
holnap első óra meg ezen kívül még 2 vers... na bevállalod helyettem?
mikorra
csak csend tanuld meg te ezt a .... vers:D
most mit vigyorogsz... inkább tanulj, mert butamaradsz!
hehe
Bizti tök jó lehetett... már rég óta tervezek én is egy üvegtigrisies képet, mert mindenkinek van már csak nekem nem.

Nah majd legközelebb csatlakozok, ha lehet!
De jó volt ám!

Köszi ezt a mai motorozást,még biztosan gurulunk együtt!(a hátam azért érzem egy kicsit laza 340 km után)