Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szándékra gondolsz kedves Tamás?
semmi gond!jó éjt!
Zoltán, akkor a lényeg már megvan az olajcseréhez
csak szeretnéd kis fiam! már mint cóókolnii úgyes vagy kis fiam ,csak így tovább
na most komolyra forditva a szót! lányom is írja a szakdolit,szedi az agyagokat össze,hát nem sok időtök van leadni azt megvédeni.
Jó ,hogy ennyi mindenhez értesz ,majd jössz hozzánk dolgozni!
ne haragúdj, nem várom emg a választ, holnap elolvasom. fáradt vok...

egész nap a gép előtt gubbasztottam, és belefáradtam a sok hülységbe.

További szép estét Neked és termsz a Környékieknek!
Vettem szűrőt a Borsónál (ebben az a szép,hogy polcról tudott adni) már csak olaj kell.
Lényeg,hogy beazonosítottam! Akár három motornak is tűnhetett volna ahogy verődött a házak között a hang. Jót szólt!
Csak a 6-ost, 200-ig kergettem 9-kor. A báttya sPillernél van.
Igenigen!
arrafelee?
ccóókolom nééni!

egész nap a szakdolimon munkálkodtam... pontosabban dolgozam, de elég szépen haladtam és elég sokmindennel végeztem. mondhanit felénél vagyok még egy nagyobb nekirugaszkodás, aztán már csak dokumentálni kell a dolgokat, és elvileg a nehezével megvagyok.

tegnap meg apuval mentem dolgozni... ő villanyszerelő és mentem segíteni neki, mert gyűlnek a munkák és nem végez a csapatával, így én is beáltam falatvésni, csövezni, kábelezni...
Ezért tartjuk! Én meg közben rájöttem,hogy azóta csörög a szelep a Giziben amióta a Kolonics megszelepszárszimmeringezte (aztakurv@, ez nem semmi egy szó )
Tádáááám!
Ja. Odafele meg elkezdett höblékelni a hatos. Olyan mintha nem kapott volna anyagot, de csak terhelésen. Piller nézi, aszongya nem dugtatok vissza egy ramercsövet. Pont tegnap basztattuk a szivatót, azt le kellett venni a ramairházat. Azt hazaértünk, azt ja, nem volt visszadugva. Keményen megmondta
szijjjóóó,hogy s mint?
Megkarmollak R........ Khm. Labanc!
Lenyűgöző!
Telószimmering?
Hát a hatos stimmelt Most vittük vissza a keewayt a gazdájának, én azzal verettem befele, vissza meg a hatossal. Az én kis taknyom Piller műveknél van.
Ők voltak! Megismertem a hangját pedig a berényin mentek nem is a kadocsán!
Akkor már késő.
Minek? Már nem hallom őket.
Azt,hogy "Normann! Meg kell tenned!"