Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze meg a birodalmi rohamosztagosokat a csini patyolatfehér vegyvédelmi ruhájukban,mi?
Van rutinom benne, már az oviban is kipirgáltam a paradicsomlevesből... Szerintem ezért tudtam 5 évesen írni-olvasni!
Ne várjuk meg az öcsödi huszárokat? Vagy a Csákánydoroszlói fogatótüzéreket. Karöltve a Nyékládházai kerékpároshadosztállyal
Akkor péntek délutánra ne csinálj programot!
Áááá... Visszavisszük tényleg? Pedig találtam itthon egy zacsi BETŰTÉSZTÁT! Kifőzöm aztán visszalegózzuk a hiányzó betűket!
Péntek! Akkor van rendes kocsi pályamatricával. 9-ig vannak tehát felérünk.
Nekem se... Szét kell kapni a hengerfejet is... Csörömp-csörömp tudod. A Dia jóvoltából a fehér villámmal megyünk abb talán be is férnek a virgácsaid.
Szegények és így spórolnak a fűtésen,mert így rövidebb ideig kell nyitva tartani az ajtót amíg a cicus ki-be közlekedik.
Csatlakozom a pesti túrához, ha mentek. De motorom az nincs
Na drágáim, tépek húzni aludni. Matska a szombatot majd meg kéne okádni, részemről mehetünk délután is, mert nyitva van a bót 7-ig is, de kedves Tamás is jönne, azt mondta ma. Szóval majd okádunk ezügyben.
Napppá
Nem tetszik a neve
Szép a macsekod. Gyárilag ilyen kurtafarkú?
Akkor jó mélyre szívd!
Hol vagy Kolbászka? Péntek este betűcsere?
Nem vágom. Mindegy.
Ha bárki más kérdezné akkor nem lepődnék meg.
Hmmmm de fincsi a fehérvári szmog!
Mi bajod a Castrollal? Csak nem az elveid?
Jobb mint a városban szívni a szmogot.
Kipróbálom a Valvoline 10W40-et ha normális áron adják. A Motul ide túl finom, Castrolt nem vagyok hajlandó a motoromba önteni, Igolt már nem árulok és amúgyis hamar oxidálódik, ha nem lesz más veszek megint Honda olajat bár azt meg csipegeti.
Sunyítasz Fehérvár környékéről?
Sunyin figyelek a háttérből, nem vesztem el.
szia,szia!
Na csakhogy! Csak értelmezni és alkalmazni próbáltam ami ide van írva a sportmotor alá piros betűkkel.
Csókolom csókolom