Menek én is fékfolyadékot cserézni inkábbb az is fain ha most a tél végén tőtei az akksit. Szerintem inkább cserézni kéne mint a fékolajat.
Asszem inkább visszafexem, nézni is ócska ahogy a tetőt boncsa. (a szél, ami fúj)
reggel belovom a tv-t mit latok? hendikeppes "motorszerelo" magyaraz egy sv-n, hogy a tavaszi motorkarbantartas igy meg ugy, fekfolyadekcsere, gyertatisztitas!, profilmelyseg meres, stb. a legfontosabbnak azt tartotta, hogy mossuk le a motort, es nezzuk meg nem folyik é az oil.
szep, ja meg akksit mindenkeppen feltoleni, stb. hat, ha lett volna simsonos korszakom (de nem volt, szegenyek voltunk) akkor is szetrohogtem volna az agyam, mit most, vhehehheheh.
jah, hetvegi hobbimotorosok csereljenek fekolajat, beszarok......
Háát, egész héten a hétvégére gyúrtam véégre lehessen menni motorozni, erre mi lett? Beköszöntött az ősz. Ezt a napot vártam már mióta... Március 1! Egy gyönyörűű nap! És kinézek mit látok?
E helyett csicserégni kellenne a madaraknak, és a lágy tavaszi szellő ölében szelném az utakat...
Használt terepmotorok, bontott alkatrészek,védőfelszerelések, UFO alu betétes kézvédők eladók!
érd: 06-20-545-35-46