Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Használt terepmotorok, bontott alkatrészek,védőfelszerelések, UFO alu betétes kézvédők eladók!
érd: 06-20-545-35-46
Az ott van Balatun mellett,nem? Riga? Bics,hogy nem mentünk be de fel kellett mérni a szélkárokat még világosban. Nem voltak szerencsére.
Hogy áll a Riga?
Csupakk!
Estét!
Szió!

Nem ismerem, de azt tudom, hogy Móron sok távoli rokon él.
Foxgirl: Apolczer Norbit nem ismered? Mór-on

Amúgy megvan a gép bunkók (Orvil és Raido) majd dobok fel képet
:-) mentem vele.... úgy 4000-ig el is pörgettem, tiszta para ...... :-)

have a nice day
Milyen idő van...................

3-sal léptem volna fel Fehérvárra, de nem mertem megkockáztatni, remélem most már jobb lesz, mert a 6-os mozit nem hagyom ki
inkabb dolgozz, ne irogass. motorozni meg tudjuk hogy ugy sem mesz
na szép... köszi teee...
Menek én is fékfolyadékot cserézni inkábbb az is fain ha most a tél végén tőtei az akksit. Szerintem inkább cserézni kéne mint a fékolajat.
Asszem inkább visszafexem, nézni is ócska ahogy a tetőt boncsa. (a szél, ami fúj)
... én is láttam 1x egy olyat, nem sokáig néztem... akkor valami gixeren matatott.
reggel belovom a tv-t mit latok? hendikeppes "motorszerelo" magyaraz egy sv-n, hogy a tavaszi motorkarbantartas igy meg ugy, fekfolyadekcsere, gyertatisztitas!, profilmelyseg meres, stb. a legfontosabbnak azt tartotta, hogy mossuk le a motort, es nezzuk meg nem folyik é az oil.
szep, ja meg akksit mindenkeppen feltoleni, stb. hat, ha lett volna simsonos korszakom (de nem volt, szegenyek voltunk) akkor is szetrohogtem volna az agyam, mit most, vhehehheheh.
jah, hetvegi hobbimotorosok csereljenek fekolajat, beszarok......
Üdv Környékiek!

Háát, egész héten a hétvégére gyúrtam véégre lehessen menni motorozni, erre mi lett? Beköszöntött az ősz. Ezt a napot vártam már mióta... Március 1! Egy gyönyörűű nap! És kinézek mit látok?

E helyett csicserégni kellenne a madaraknak, és a lágy tavaszi szellő ölében szelném az utakat...
Ha holnap is hasonló idő lesz akkor részemről a motorozás kilőve. Megyek kutyákat eregetni. További szép napot!
ja hát nekem is ilyesmi is a program része
Szió!
Az ilyen idő tökéletes pl. motortakarításhoz, úgyhogy nemsokára neki is állok. Ráfér.

Amúgy sziasztok!
Látod-látod
látod-látos és nem velem

nálunk is nagyon fúj a szél
velem biztos nem van program délutánra-estére, hát amúgy éppen nézem, hogy milyen b*zi szél van kint
Szió!

Nem, majd csak délután lépek fel.

Veled?
hello-hello már Fehérváron?
nah... Te csöndben mert amiért lusti vagy nem jut el az RS szervizbe hétvégén is dolgozatot írsz amúgy?