Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
Sziasztok!

Holnap hazaviszem a motoromat! Vasárnap estig velem lesz!
mondtam hogy környéki... nekem siófok 30 km kb 20 perc.
Olyan hűdenagyon nem vagy messze szerencsére.
naaaaaaaaaaaa
Boglári vagyok... de ha van valami arra fele... dobd be a közösbe... szívesen csatalakozok.
A vér nem válik vízzé
Melyik város? Mi sokat járunk Siófokra meg Szabadisóstóra, ott van Mörééknek nyaralójuk, azt sokat böllenünk ott, jó kis hely. Régen nagyszüleimnek is ott volt, gyerekkorom óta sokat vagyok ott. Tesóm meg Keszthelyen lakik, az is szép környék.
Dél...

idén megpróbáljuk összehozni!
én tudom
énis emgnéztem volna kár hogy ilyenekről nincs kép mivel titokban csinálta mikor papa aludt
Pedig hatalmas. Legjobb amin voltam eddig, már 5 éve járunk. Asszem csak az elsőn nem voltam. Először még a kis TZR-rel voltam. Nagyon nagy parti, el kell jönnötök. Balaton melyik részén lakozol?
még a végén nyerek
Hogyhogy alatt? Azt hitte tengeralattjáró és alámerült? Tudok róla hogy mama is szúrta az emcettel anyáinkkal . Azért azt megnéztem volna. Ilyen egy igazi motoros család
Még nem... de ami késíik sosem múúlik.
Chris! Kenesei találkozóra szoktatok járni?
az a mama volt az erdő alatt a 3 gyerkőccel mögötte még ezt sem tudod?
na ezek után csönd!
nah megszólalt a szerencsés játékos
A család motoros hírnevét öregbítem Ki tudja, lehet a papa is szúrta a Trophyval az egykereket a palotain
Úgy hallottam hogy egész hétvégén tart. Nem rosszalkodtam, csak pont haverommal cseréltünk, azt a hatost felszippantottam egykerékre a palotain a parasztelosztó előtt...biztos nem hallották, ahogy szabályzott egyesben
Stét Környékiek...
nekem nem is kell ám írni....
már megint rosszalkodtál milyen dolog ez? a család hírnevére vigyázzál
egyébként meddig tart még? 3 nap nem? akkor szombat már oké?