Ma este felmentünk kilátóra Mörével, azt visszafele bementünk mekihez, pont mentünk volna át a behajtani tilos táblánál, fel a járdára, azt nyirádi kollega 5 társával hirtelen megjelent. Ilyet szól, hoppá, hoppá, mondom hoppá, bocs, egyes azt tipli. De nem nagyon erőlködtek hogy megfogjanak. Azé rendes tőle. Egyébként országos yard találkozó van az utakon, mindenhol mérnek, úgyhogy óvatosan.
Hali! Ja még ősszel kicsapták alóla a gépet valahol pécs előtt a szerpentinen. Egyik motoros kollega elbambult féktávon 1000rr-el, azt belerombolt kemény 60-al. Nem lett semmi bajuk, a motoroknak annál inkább. Az rs-en lábtartók, felni, idomok sérültek, a rr-nek meg széttörött a villahíd, csutka lefittyent...jó masszív gép .
Hello.Az jó lenne mert egyedül motorozok mostanában.Nem tudom kb milyen távolságokra szoktál menni,vagy merre szeretsz menni?Nálam csak egy kis gond van,hogy általában hétközben érek inkább rá.Nem tudom hogy te hogyan dolgozol,de ez általában gond szokott lenni.Néha azért hétvégén is ráérek.
vah, letekertem par km-et, szetmegy a hatam ..... zsaruk is elkaptak, ilyen szoveg - hasonlo motoros garazdalkodott veszprem fele, csak annak nem volt rendszama
hogy mik vannak .....
hogy mik vannak .....
szemeszet - sztk, h-sz-p 8:00-11:00 k-cs - 13:00-15:00
Én nyertem!
BÁ
Úgy néz ki ráérek, csak az idő ne szóljon közbe.
Nem szoktam arra járni motozni, de ha gondolod megbeszélhetünk valamit.
Lassan készülődök, mára végeztem (magammal), majd csörgök, hogy mi a szitu.
Pá!
Most néztem meg a vidit amit küldtél. Durva! De még szerencse,hogy vannak akik nem félnek reckírozni és cselekszenek ahogy kell.