Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos én is saját káromon tanulok!
De köszi,hogy próbáltál segíteni!
Azzal nem több anyagot adsz neki, hanem elcseszed. Úszószint állítással nagyon sokat szoptam régen. Ha túl magas elönti, túlfolyik, ha kicsit alacsony, akkor meg köhög, nem egyszerű eltalálni. Plusz sok munka, mindig szétszedni, összerakni.
De sajnos az úszószintet is állítottam az úszó lemezének hajlításával (tűszelepnél) ,de kb tudom hol volt ,és visszaállítom mielőbb!
mivan veled ? rég hallottam felőled már nem döntögeted a motrokat le a lábukról?
szia
...
Na mennem is kell sajna. Pá!
Pedig...
nem nem
Ó, dehogynem!
könnyű a Diára fogni
Dia már fázott úgyhogy amúgyis mentünk haza. Möre hogy bírta a herefagyasztós bőrben? Ja és küldd el a vidiket lécc!
csakis azt... csak a kerékelrendezés más
Valdd be, hogy mindigis quadot akartál:-)

:-)
hát valahogyan tudok gurulni két keréken, de a segédkerekeket még csak most fogom felszerelni... azzal sokkal kemenibb leszek
Kadocsáról én is hallok...

Nem ám szomszéd vagy?-)

Én a hűtőgépbolt, meg a kipufogós között lakom a Kado-n...

én majd akkor motorozok, ha élvezni is lehet

két hete volt egy fagyásközeli élményem

a pénzt amit a jacass-en megspórolok, majd elmotorostalálkozózom tavasszal:-)

Ha melegetek van, üljetek be a hűtőbe.

Az ingyé van:-D

Nem teljesen értelek...

Azt hittem már tudsz két keréken gurulni, és nem kell többé a kitámasztó...

Visszafejlődsz?-)

jaj de rossz volt tegnap egesz nap motorozni :-) bar kicsit romma fagytam, vehehhe, azert szereti a vas a hideg levegot... fenn van a sztender cicafiu, vagy csak alom egyenlore?
ez így van mármint nem a vicces
neszójjábe kicsicsupaszfazeren már ott rotyog a sztender mondjuk elég hamar sikerült felküzdeni
Nyeo, én 7 körül értem haza. Ti meg leszakadtatok, mi meg bementünk mekihez, meg utána a Moflihoz, aztán ki maroshegyre a Tibóékhoz, aztán az Ákoshoz, aztán haza.
Mentem alvósba! Yo eight!