Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Guzzi? Azt mondtad motort akar venni...

Tessék itt egy tökéletes és szép gép jó áron:

Ide katt
csak azért mondtam, hogy törött mert Pakson a Márkamotornál javarészt ilyenekkel foglalkoznak... én is néztem ott motort... olcsó, de törött volt (persze meg volt nagyjából csinálva)
Hi!
Szerintem nem rossz választás!Ha szépen jár a motor,nincsenek csúszásnyomok rajta,akkor simán vedd meg!(ez persze saját vélemény)Ennyiért nagyon jó!
törött
Hali tom!
Gondoltam én is valami hasonló elmebetegségre márc 15 re mert akkor lesz pont évefordulós a vas!
kéne pár elmebeteg még, rendszám behajt azt uccu neki! Peppe benne vagy?
Hi!

Fehérváron a Móri úton van a Budalakk(?) festékudvar kb. a templom magasságában, ott tudnak színt kikeverni. Beviszel egy darab idomot és megmutatod, hogy ilyen színű festéket szeretnél. Megoldják!
Ezt mi sem értjük pontosan! (Bocs!) A Guzzi egy külön világ!
Hali!

A véleményetekre lennék kíváncsi! Az egyik ismerősöm szeretné megvenni ezt a vasat, de ő sem ért igazán a motorokhoz!

http://www.hasznaltauto.hu/ker...

Előre is köszi!
Szaisztok
Tud valaki egy jó festékboltot mondani fehérváron vagy a környéken ahol vannak motortipus vagy márkaszínek, nekem derbi gpr nude hoz kéne a narancssárga színkódja. Vagy esetleg van vkinek ötlete honnan lehetne megszerezni?
Hi! Én szívesen csatlakoznék, de az a 160 nekem még egy kicsit necces... Max. megisztok egy kávét, bevágtok egy krémest és elszívtok egy cigarettát amíg megérkezem!
Vazze mindenki így gurul,(160)!De legalább ne verd nyilvánosan nagydobra!
Van ennélkül is épp elég ellenségünk!
ja már látom, én is feliratkoztam
én valszeg igen
Szerintem én március 15-e emlékére csinálok egy flúgos futamot Dobogókő-Szentendre-Visegrád úticéllal. Aki akar, tartson velem. Alsó sebességhatár 160
Hali. Jöttök a MOTOROZZ.HU ÉVADNYITÓ-ra?
Mész?
Két cica egy helyen
inkább gyilkos... no de én tuti nem tartok velük.
60-as utazótempó pestről? Az mókás lesz.
Kössze!
*-t
szia
én hallottam azaz olvastam sőt már fel is irattkoztam itt:P
Szép Estét!

Csicseregtek felénk a madárkák és azt hallottam márc 15.én a velencei tónál lesz valami jó kis muri. Erről ti nem hallottatok semmi? Vagy csak erre a balatoni verebek csiripelik.

Jó időt, Száraz utat, Meleg gumikat!
mi köze a gokartosnak a visszavágóhoz? azt beszéltük meg, hogy gyorsulunk egyet
nemtudom mikor nyit.... talán júliusban nyitott tavaly
nemsokára jó idő lesz... hát... lehet a sok motorosnak össze kellene beszélni és feltekerni a fűtést, ablakokat kinyitni
na jó... azért úgy is nehéz ügy lenne