csak azért mondtam, hogy törött mert Pakson a Márkamotornál javarészt ilyenekkel foglalkoznak... én is néztem ott motort... olcsó, de törött volt (persze meg volt nagyjából csinálva)
Hi!
Szerintem nem rossz választás!Ha szépen jár a motor,nincsenek csúszásnyomok rajta,akkor simán vedd meg!(ez persze saját vélemény)Ennyiért nagyon jó!
Hali tom!
Gondoltam én is valami hasonló elmebetegségre márc 15 re mert akkor lesz pont évefordulós a vas!
kéne pár elmebeteg még, rendszám behajt azt uccu neki! Peppe benne vagy?
Fehérváron a Móri úton van a Budalakk(?) festékudvar kb. a templom magasságában, ott tudnak színt kikeverni. Beviszel egy darab idomot és megmutatod, hogy ilyen színű festéket szeretnél. Megoldják!
Szaisztok
Tud valaki egy jó festékboltot mondani fehérváron vagy a környéken ahol vannak motortipus vagy márkaszínek, nekem derbi gpr nude hoz kéne a narancssárga színkódja. Vagy esetleg van vkinek ötlete honnan lehetne megszerezni?
Hi! Én szívesen csatlakoznék, de az a 160 nekem még egy kicsit necces... Max. megisztok egy kávét, bevágtok egy krémest és elszívtok egy cigarettát amíg megérkezem!
Csicseregtek felénk a madárkák és azt hallottam márc 15.én a velencei tónál lesz valami jó kis muri. Erről ti nem hallottatok semmi? Vagy csak erre a balatoni verebek csiripelik.
nemsokára jó idő lesz... hát... lehet a sok motorosnak össze kellene beszélni és feltekerni a fűtést, ablakokat kinyitni
na jó... azért úgy is nehéz ügy lenne
Tessék itt egy tökéletes és szép gép jó áron:
Ide katt