Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lett semmi bajunk sem

a bőrruci és a bukógomba megvédett minket
Hali. Milyen motort karburálsz, és pontosan mit állítottál?
Előfordul...Azért jól vagy?
kicsit gyorsabban akartam bevenni egy kanyart, hát...., nem sikerült
Na szasztok! Sikerült ?beállítanom a benzinszintet,meg a keverékcsavart!?!
Most éppen 10-órai munka után tortyog,szörcsög,meg a fasz sem tudja mit csinál!
Megint karbisor le,visszaállítás próbálkozás....:Ezt jól elbasztam!
Ez az év szarul kezdődik nekem!
Na mesélj, mi történt.
Heho, az én voltam . Ballra fordultál a berényire? Utassal voltál?
Én ma Veszprém felé voltam... Mintha az elkerülőn láttam volna egy ződ Kawát.. Hmmm. Hátulról közelített a Berényi - Kadocsánál, úgyhogy inteni se volt időm.
nekem ma sajna sikerült
Ahogy érzed. Én nem megyek ki a városból mert koszosak az utak, meg nem fog a gumi, tuti behajítanám a rekettyésbe
Sziasztok!
Én inkább túrázni szeretnék egy picit.

Ma egy ilyen kört mentem:
Fehérvár-Zámoly-Gánt-Csákvár-Lovasberény-Nadap-Velen
ce(kilátó)-Gárdony-Agárd-Fehérvár

valami hasonlót tervezek holnapra is, csak az ellenkező irányba
Mi csak városban kóvájgunk, meg az elkerülőt bitoroljuk.
én is megyek holnap, csak még nem tudom merre
hát igen holnapra szép időt mondd reméljük így is lesz
Hi! Mi is voltunk egy körre. Jó idő volt, nem ilyet jósoltak. Sztem holnap is kimerészkedünk.
Szió!

Én ma voltam a város körül egy kisebb túrán.
Én már láttam, csak nekem egy hadsereggel gurulni, az nem szimpatikus, főleg, hogy 60km/h-s átlagot írnak. Városban nem megyek 60-al. Meg lehet hogy a motorkiállításra gurulunk fel pestre, mert az pont akkor lesz, persze ha az idő engedi. Ha nem, akkor kocsi.
Bocs hátha nem is tudtok róla! Itt a link
Igyekszik az ember, hogy motorja legyen... Nyitóbuli? Márc 15? Mintha csak 3 fehérvári motoros lenne! Mondjuk én elugrok a haverokhoz Veszprémbe, mert Velence itvan egy kövér gázra, azt nem lesz élményes...
Jön valaki?
Hi! Szépen felújítottad a kis Diversiont, jól néz ki! Az az idomos 350-es Jaffa sem gyenge
Az én szinemet is ott tekerték. Még vissza is mentem vele mert nem volt 100-as. Csont nélkül javítottak! Nézd + az eredményt. A fotón az eredeti, és a kevert szin egymás mellett van, nemmondommeghol.
Üdv egyébként, mindenkinek.
Ha már a talicskánál tartunk.
Ha már a fotoknál tartunk :)
Köszi szépen ezt megnézem valamikor, remélem lesz. Már én is hallottam h van vhol szfv-n egy ilyen bolt de azt nem tudták megmondani hol.
thx