Csőváz Tamáska és többiek!
Ma Fehérvár határában találkoztunk,végre ki tudtam hozni a"Triumph"-omat és gurultam a városban
Sokat nem láthattatok belőlem,mert éppen racingeltem a Budain Pákózd fele,de én felismertelek titeket!
Remélem jövőhéten már együtt csapatunk!Yeeeeee
Az adatlapomon levő gixxet,de csak elb...ni sikerült eddig! Kezdtem egy karbipucolással,és gondoltam ha már így szétkaptam adok neki egy kis anyagot is(nyitott csőhöz)! .................sikerült
Most folyik orrán száján a benyó!Persze most visszaküzdöm eredeti állapotba,aztán beállítatom(hozzáértővel)Vagy tudsz korrekt embert aki belőné? Vagy van valami tanácsod?
A gép:86-os olajos gixxer 750 ,de amúgy kurva zsír állapotú! Síktolattyús karbikkal!
Köszi az infót a festékboltról. Megtaláltam, meg színt is amit kerestem, csak hát pöppet drága, ugyhogy még elég rendesen gondolkozom a dolgon :S Azért mindenkinek köszönet. És télleg jó az a bolt egy csomó gyári szín van mindenhez.
hát... kész szerencse akkor esetleg az sincs kizárva, hogy a nem szupermotosokat is kedvelheted akár?
rengeteget feltételezünk, de hát meg kell oldani az ügyet
Ma Fehérvár határában találkoztunk,végre ki tudtam hozni a"Triumph"-omat és gurultam a városban
Sokat nem láthattatok belőlem,mert éppen racingeltem a Budain Pákózd fele,de én felismertelek titeket!
Remélem jövőhéten már együtt csapatunk!Yeeeeee
Most folyik orrán száján a benyó!Persze most visszaküzdöm eredeti állapotba,aztán beállítatom(hozzáértővel)Vagy tudsz korrekt embert aki belőné? Vagy van valami tanácsod?
A gép:86-os olajos gixxer 750 ,de amúgy kurva zsír állapotú! Síktolattyús karbikkal!
Tavaly széjjelrúgtam, és kell helyette másik:-(
...
Most fellélegzett a férfitársadalom...
:-)
még nem voltam arra mocizni
És hogyhogy visszaköltözködtél Bogárdra?
Ott jobb a határ?
(motorral, úgy értem:-))
Nehezíted a helyzetet...
Lányokat se ismersz?
Tóth Szilvi, meg Kati (ikrek), meg van egy húguk, Brigi, Ő veled egyidős...
Májer Brigi...
:-)
baki Zsanett, Beki Gábor...
...
?-)
Cukik a halálfejek a pizsiden:-P
,-)
Kutyaharapást szőrével, mi?-)
nem ismerek motosokat, mert nemrég költöztem haza Fehérvárról
Ugyi?-)
Ismerkedős Foxgirl:-D
;-)