hát az enyém tök szuper mondjuk alapvetően én sem tartok mindig motoros népszámlálást, de inséges időket élünk amikor minden motorközeli élményt meg kell becsülni
én meg vidinél dolgozom, de hát ott bent azért nem nagyon hallottam semmit... a városban nem láttam senkit szinte... mondjuk mind1 majd ha még kicsit jobb idő lesz akkor kirajzanak a motorosok
A régi az patentes az újhoz meg nitt szemet adtak. Mire jössz leszedjük a régi láncot, felvarázsoljuk az új lánckereket és mire odaérsz már csak a nittelés marad. Aztán le is kell tesztelni....
Ma olajat cseréltünk egy haverommal nálunk, én az elkerülő mellett lakom, a tűzoltósághoz közel. Elég intenzív mozgást lehetett hallani a kerülőn . Városban is találkoztam pár motorossal. Tegnap pl egy ZZR-es csajszi mellett álltam lámpánál.
hali, Bogárdon múlt héten találkoztam egy FZ6-al ma meg egy R1-et láttam, de amúgy alig volt aktív motoros Fehérvár-Szekszárd között... egy Busával találkoztam Nagydorogon aztán ennyi
mondjuk mikor ma Szekszárdon csavarogtam akkor találkoztam egy sportmocissal, de ennyi.... nem nagyon tekeregtek ma az emberek
Hi! Figyi, neked most patentos a lánc nem? Mert ha igen, akkor leekecsülhetnétek a régit, meg a lánckerekeket, azt föl az új. Azt ha véletlenül mégsem lesz meg addig a nittelő, akkor nem lesz gond. De remélem meglesz. Azt csörgök a Zolinak, amikor tudok menni nittelni.
Sztem kora délután. Még előtte felekecsüljük Polo láncszettjét a Fazerre, aztán utána. Zirc Csesznek között tetszetős az út. Tavaly jártam arra, csak rövid, meg nagy a forgalom, meg sok a yard. Nem tudok messzire menni, egyrészt mert jövő hét végéig le vagyok gatyásodva anyagilag, meg már említettem még mik az aggályaim. De sztem max egy fele. Ha esetleg bejössz Fehérvárra, csatlakozhatsz, ha érzed.
konkluzió: nekünk nem kell egymást okvetlen utálni
Én nemrég költöztem haza, úgyhogy nem ismerem az ottani motosokat.
Meg Én inkább a supermotokat szoktam figyelgetni.
mondjuk mikor ma Szekszárdon csavarogtam akkor találkoztam egy sportmocissal, de ennyi.... nem nagyon tekeregtek ma az emberek
Tudnám veletek tartani az iramot?
Én szerintem elnézek Csesznek fele