Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éééééés az ív királyai....
Itt van az ellenfél.....
Március 12-16. Nem feltétlen 15-én megyek. De ha mégis, akkor ez van.
Hájháj!
A Horvát István úton van egy Standox bolt, a Gyümölcs utca végén. Van színkártyájuk is. Nemtom, hogy Deribhez vannak-e, de lehet kapni hozzá festéket, max nem tudják megmutatni. Próbáld ki.
Nem mennék a helyedben 15-én arrafelé, mert motorkiállítás lesz a BNV-n. Szal ezt sztem kihagyom.
Te tekeregsz a Derbi topicban... csak van még más is akinek van ilyen motorja...... sok szerencsét mert nekem tuti nem áll a garázsban ilyen a Yamaha mellett
Vazz az okés hogy bemegyek a boltba és olyan színt csinálnak amilyent akarok, de kell ahoz egy minta ami nekem nincs
Nincs valakinek egy derbije ami kb 2005körüli és narancssárga gyári színe ven (derbi gpr50/125 vagy gp1 ? )
uuuuuu de mérges vagyok erre a tetves szélre! pedig ma megázni akartam s benéztem volna feléd peppe! meg hideg is van! áááá marad a 4 keréken diesel kotyogás! ugy12 körül megyek!
Jaja... Úgy néz ki hogy okés lesz a bulee és meek én is! Remélem... de ez még 1 hóónap!
Szerinted?
Mi az hogy...
Rendszám a púpba
Faszig gáz...
Ezen befostok. Ezzel kimennék terepre . Felismeritek? Igen egy 900RR
Szerintem egy szemétdomb . És nem azért mert japánmániás sportmotoros vagyok. Én ennyit nem adnék egy 750-es v2-es 50 lóerős motorért. Ez kb olyan lehet mint a 650-es monster. Bevásárolni jó, másra nem. Megbocsásson mindenki, akinek ezzel beletiportam a kis lelkivilágába.
Köszönöm a hozzászólást és a segítséget! Eljuttatom majd az illetőhöz!
Szeva!
Hello sziasztok.
Ó, akkor meg sem szólaltam! Lelje sok örömét benne, jól jön ha van egy kis műszaki érzéke
de neki a Guzzi tetszik...
hát én is csak prófécia szinten mondtam, hogy törött... tényleg meg kell nézni aztán elvállik, hogy mi van... kell vinni egy tapsztaltabb motorost aki segít abban, hogy mit kell megnézni és lehet tanulni belőle sokat.
Paks nem egy vészes távolság Fehérvártól... én mentem egy nap 500 km-t (persze oda-vissza) hogy megnézzek egy motort (nem vettem meg)... szóval go-go-go megnézni
Nem... Aprilia, Cagiva, Ducati, MV mind olasz és nagyszerű motorok!
Vegyen akkor Royal Enfield-et! Az is majd százéves technika és ma is árulják.
(Még most,az elején:Nem fikázás amit írok!)
Könnyen lehet,hogy törött volt a motor,de ezt mi nem látjuk innen...
Guzzi? Azt mondtad motort akar venni...
Ez egy kicsit durva szerintem...
Attól,hogy nem japán a motor amit kinézett,nem biztos,hogy rosszul választott!
Üdv
jah... polo Fézere tuti biznisz
De felcsigázott a dolog úgyhogy a következő guri alkalmával én is megmutatom a 160-at gépnek, mostmár 500km-nél járok úgyhogy szabad!
Az általam felvázoltakban annyira nem nyerő...
ma a 160 a nyerő szám
És a Márkától ne vegyen tényleg senki semmit... Annyival nem olcsóbb,hogy utána 160-nál szétnyíljon a váz alatta...