Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szióka!

Sajna mégsem jön össze a holnapi motozás.

Viszont szombaton mennék szívesen , de majd csak csütörtökön délután tudok biztosat mondani.
raido-val meg mehetsz :-)
Mondjuk a 7végén......
Remélem
Szerda délután még meg is felelne, de 9-kor biztos valami kínai ferdeszeművel fogok e-mailezni
No majd leKKözelebb.
én meg kussolok inkább mert csak otthon árválkodik a gép, hétvégéig nem igazán kerülök a közelébe
Én is ezen a véleményen vagyok
bizti
Biztos lesz még rá alkalom.
pedig jó lett volna egy csajszival motozni
Én sajna dolgozom.
Háli hálöchen
ja és reggel 9 körül lenne az indulás
oksi, de Én egy Csesznekes túrára gondoltam
Ha nem jön közbe semmi akkor igen. Kedd este azért említsd meg mert elfogyott a Cavintonom
Esetleg valaki ráér szerdán motozni?
akarom mondani befagy ....
remélem, mar befasz a repa
Benéztem a topikba és.... Egy kicsit irigykedem! de nem akarom elszalasztani ezt az évet verseny nélkül, így jó lenne kimenni Brno-ba!
Te láma... tegnapra is hideget mondtak, mára is... csütörtök-péntek magasságában jön a 15 fok...
Csak a Yeti-race-re nézőnek! De megérte! Nézz be a pályamotorozás topikba
ha lehet hinni a met.hu-nak akkor köv.hétvégére quva jó idő várható! Kimerészkedett ma valaki?!
picsa hideg van .... tegnap aszonta idokuruzslo, hogy ma 12 fok lesz, ma meg azt mondja hogy holnap 15. lassan jobban bizom az orvosokban, mint a meteurologusokban ....
"szevasztok, bazmeg, meteurologus mihaly vagyok .... itt az a nyil azt mutatja, hogy hugyfoltos a nadragom ... " --- legnagyobbak egyike
http://www.youtube.com/watch?v...
Vagy a sörből