Szevasz Pepe!Erre a mailra küldtem neked üzenetet kb egy hónapja.Gondolom nem keptad meg műszerfal ügyben beszéltünk itt a forumon.Most más ügyben lenne kérdésem az adatlapomon megtudod nézni a lánc szétverte a hátsó idomot azt kéne megcsinálni ha tudod.Egy baj van vele hogy egyedi szin és nem tudom a szinkodot de az egész motort nem akarnám átfestetni.Ha esetleg van ötleted szívesen venném ha írnál a brende@t-online.hu-ra.Kössz előre is.
Mesélj nekem az ötleteidről kicsit...
A pénzügyeket jobb szeretem személyesen, vagy ha más nincs, akkor mailen intézni... eleinte.
airbrushfehervar@gmail.com
Nekem is van néhányötletem Banditra. De előbb jó volna tudni, hogy milyen irányba inditsam a fantáziámat...
Hy Pepe!
Megcsináltam neked amerikát mi testvérem? most mindenki matricázni meg festetni akar! hiába lassan itt a szezon és mindenki pompa mocit akar holnap beugrok hozzád melóhelyre asszem! jó éjt minden Easy Raidernek!
csak ezek jobban tetszenek a törlesztő meg havi 15 lenne......
és jól fizet az IBM :-D
de amúgy vágom hogy igazad van ....... nem akarok ilyent venni csak nagyon tetszenek
majd lebeszéltek róla..... befolyásolható vagyok mert nem értek a témához....
jaja meg eljöhetnél velem még párszor mert ja totál noob vagyok a motorokhoz
vágtam én is kb 3 mondatot tudtam mondani a 20 perc alatt abból kettő a lentebb említett lámaság volt :-)
én mondtam neki, hogy ha vennék motort most akkor inkább vennék olyan kategóriát amit Te is emlegetsz... de már ő is ott tart, hogy Fazereket nézeget mondjuk nincs vele semmi baj csak hát mégis én is úgy vagyok vele, hogy kész lennék tőle ha odacsapnám egyszer
Kimondott az eladó előtt két mondatot is, ami benne van a "Mindenkori motorosbusinessek írott és íratlan szabályai" című fejemben már megfogant de még ki nem adott sikerkönyvben a "Tabu", (azaz sosemonddki) címszó alatt:
1. "Én nem értek a motorokhoz"
2. "Sebi, neked mi a véleményed?"
...
Párszor el kell még mennem vele...
Meg mutattam neki a neten pár linket, hogy lássa végre, van motor 600.000 ft alatt, meg 600ccm felett is...
Csak azokat szivatja Feri ezzel a slip-on bolt-onnal, akik nem veszik a fáradtságot, hogy beegyék magukat a garázsába, és hozzájáruljanak kifogyhatatlan örkészletének dézsmálásához...
Sose hallottam a szájából semmilyen slip-et...
Pedig már el is adtam a dobomat az RR-el együtt:-D
nekem mondjuk elég lesz egy kis neolux a géphez meg egy műanyag vödröt kivágok rárakok a lámpához és kész...
de nagy spórolás ám az, ha már 10 évvel előre arra készíted a motorod, ami vár rá...
:-)
Mad-max:-D
Már megvettem a mattfeketét is:-D
:-P
Skiccekkel együtt, hehe
Várom a mailt!
Ilyencsaknincs?
Egy haveromtól loptam az ötletet:-)
Neki az msn-es emilcíme ilyen, mert nem talált már más épeszű lehetőséget...
Amúgy én is "motorgyilkos" vagy "gyilkos" vagy "gyilok" vagy "Kakukk" vagy "Ghostrider" néven regeltem volna, de mindegyik foglalt...
Ilyencsaknincs nem volt:-D
;-)
Már van:-P
Küldök mailt a bandis ötletekről...
;-)
Meg a telszámom, mert én meg úgy szeretem intézni a dolgokat:-DDD
Nem megyek én Kuwaitba sem... dübörög a biznisz....
Ja ha valaki Apehos itt, akkor csak kedvtelésből festegetek ám ...
Mesélj nekem az ötleteidről kicsit...
A pénzügyeket jobb szeretem személyesen, vagy ha más nincs, akkor mailen intézni... eleinte.
airbrushfehervar@gmail.com
Nekem is van néhányötletem Banditra. De előbb jó volna tudni, hogy milyen irányba inditsam a fantáziámat...
Megcsináltam neked amerikát mi testvérem? most mindenki matricázni meg festetni akar! hiába lassan itt a szezon és mindenki pompa mocit akar holnap beugrok hozzád melóhelyre asszem! jó éjt minden Easy Raidernek!
és jól fizet az IBM :-D
de amúgy vágom hogy igazad van ....... nem akarok ilyent venni csak nagyon tetszenek
majd lebeszéltek róla..... befolyásolható vagyok mert nem értek a témához....
jaja meg eljöhetnél velem még párszor mert ja totál noob vagyok a motorokhoz
vágtam én is kb 3 mondatot tudtam mondani a 20 perc alatt abból kettő a lentebb említett lámaság volt :-)
na majd dumálunk oktatáson vagyok a héten
üdv négerek
dógozzatok hagy örüljön a jó öreg Palmisano bácsi
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Beszéltem a sráccal szombaton...
4 hónapos a babájuk. Azért eladó a vas...
És hirdeti közel egy éve...
3 éve nála van
Zephir kerekek, stb...
zephir a blokk bele is...
Na ilyenen kell tanulni...
Motorozni, meg szerelni...
Azt amit törlesztene a banknak, annak töredéke lesz a szerelés...
ha lesz szerelés...
de nehéz ezt megérteni...
na hagyjuk...
Nem lenne meg a banditom, mevenném én...
tavaly 5000ret mentem a bandival össz. Na azt ez is tudja...
Megadom:-(
na a hornet is szánalmas volt
de csabinak is van még mit tanulnia
...
Kimondott az eladó előtt két mondatot is, ami benne van a "Mindenkori motorosbusinessek írott és íratlan szabályai" című fejemben már megfogant de még ki nem adott sikerkönyvben a "Tabu", (azaz sosemonddki) címszó alatt:
1. "Én nem értek a motorokhoz"
2. "Sebi, neked mi a véleményed?"
...
Párszor el kell még mennem vele...
Meg mutattam neki a neten pár linket, hogy lássa végre, van motor 600.000 ft alatt, meg 600ccm felett is...
Nehéz szülés lesz...
Csak azokat szivatja Feri ezzel a slip-on bolt-onnal, akik nem veszik a fáradtságot, hogy beegyék magukat a garázsába, és hozzájáruljanak kifogyhatatlan örkészletének dézsmálásához...
Sose hallottam a szájából semmilyen slip-et...
Pedig már el is adtam a dobomat az RR-el együtt:-D
hezitálok:-D
...
Lehet a másodikba kéne belelökni két kis körlámpát?-)
Nem neked jár ezen az eszed minden reggel...
minden este:-D
:-D
"Tehetetlenség" nem dolgozna a cégnél, máig se láttál volna motort...
Nemhogy motorozni...
:-D
Csak a szöveg....
Jobban belegondolok, még be se basztunk együtt... (leszámítva a céges buzulásokat)
Jobb lesz nyélbeütni valami motorosvedelést mihamarabb...