Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már én is tudom mi volt az a nagy fel-alá szirénázás:

"Nem állt meg a rendőröknek… (M7-es autópálya – Fejér megye)
2011.08.17. szerda 14:22

Hivatalos személy elleni erőszak miatt indul eljárás egy húszéves járművezetővel szemben, aki megpróbált elmenekülni az őt megállítani szándékozó rendőrök elől. Megállítását követően derült ki, több oka is volt a menekülésre…

Rendszám nélkül közlekedő gépkocsira figyeltek fel szerdára virradó éjjel a járőrök az M7-es autópályán. A cabriová átszabott Trabant Siófok felől Budapest irányába haladt, világítás nélkül. Az autópályás járőrök utána indultak és miután utolérték a járművet megkülönböztető fény- és hangjelzéssel próbálták megállásra bírni, de nem jártak eredménnyel. A sofőr a megállító jelzést figyelmen kívül hagyva lehajtott az autópályáról az Agárdi lehajtónál, majd a 7-es főútra hajtva megpróbált eltűnni Székesfehérvár város területén. A Berényi útról a 811-es főút irányában folytatta a menekülést, onnan egy mellékútra, majd egy földútra hajtott. A Csalai kastély előtt a patakparton elveszítette uralmát a jármű felett, aminek következtében a patakba csúszott. Az akkor már gyalogosan menekülő férfit az üldözésbe bekapcsolódott és odaért járőrök fogták el. A Trabant-hajsza során személyi sérülés nem történt. A férfi megállítására igyekvő járőrök autójában anyagi kár keletkezett az által, hogy a Trabantos többször próbálta őket leszorítani az útról.

Az elfogott sofőrrel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket jelzett. Mintavételre állították elő a Fejér Megyei Szent György Kórházba. A Trabantot lefoglalta a rendőrség. Kiderült, hogy a rendszám nélküli, Wartburg motorral ellátott autót engedély nélkül alakították át. A 20 éves sofőrnek jogosítványa nem volt, és ezúttal is - nem először-, eltiltás hatálya alatt vett részt a forgalomban. Az ámokfutó Trabantos tettével megvalósította a hivatalos személy elleni erőszak bűntettét, ami miatt feljelentéssel éltek vele szemben a székesfehérvári rendőrök. Az ügyben illetékességből eljáró ügyészhez továbbították a keletkezett iratokat, aki utasítást adott a férfi bűnügyi őrizetbe vételére.

Székesfehérvár, 2011. 08. 17."

Forrás: police.hu
összetörte :)
Neked mit jelent a "kiiktatás" szó?
Információim szerint rövid berényi oda-vissza (lásd videoton-shell -penny körverseny) után Csalánál elkapták, de 2 piros-kéket így is kiiktatott.
Kiküldeném őket ide, a helyi harlembe.
Hollywood itt forgat az uccákba. Biztos akcijó volt.
Komfortra, kialakításra, kényelemre, zajra, kettőt pöttyöt se kapna. Márpedig ritkábban esek, mint viselem.
Éjjel 1kor arra keltem, hogy 4 rendőr autó kerget egy kivilágítatlan autót a shell benzinkút mellett, be a penny parkolójába, majd onnan ki a járdán keresztül vissza a Berényi út irányába. Iszonyatos szirénázás közepette. Jó műsor volt, egy pillanatig azt hittem még alszom.
Nem is azt mondtam, hogy fejelj le egy cirkuszi elefántot
Köszi! Mindíg tudtam, hogy szupi bukó.
Amúgy viselni vettem, nem törni....
Kizárt hogy annyira bátor legyek a tehénkével
Annak 170 az épeszű vége
Dehogy az extrém lett volna
Mondeoval
Hát én hétfőn voltam asszonnyal:
Visegrád,Pilisszentlászló,Szentendre,Csobánka,Pilisvö
rösvár,Dobogókő
és az lett az eredménye hogy a bal oldali majré csík eltűnt irgalmatlanul jól éreztem magam
Bodajkon eladó a cica, ha valakit...

http://www.kepesmotor.hu/peuge...

249.000
Szombaton tervezek egy nagyobb karikát a Mátra irányába. Valaki?
Megjött az új gumi, így van egy durrantani való 160 60 r17-es... aki kapja, marja
Jár valaki Dunaujváros felé? Esetleg a napokban arra gurulni?
Itt az ideje blokkolót venni!
szélárnyékban lehet :)
Ténérével?
engem csütörtökön az m5ön, de szerintem pont kitakart egy szlovák rendszámú 5ös bmw
ha nem akkor ciki mert 180+ volt
Engem múltkor szemből mértek ugyanott. Ez úton gratulálnék nekik az emberfeletti lelkesedésért.