Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az xtz bejött, a másik esélyes az 97 utáni TDM volt.
XTz ről is sokan mesélik, hogy 8-9 liter, de nekem már evett 4 körül is de az 5-6 az általános
Nem ismerem nagyon ezeket a típúsokat. Egyik ismerősnek van egy BMW F650 CS. Az a Pegaso, Freewind vonalat képviseli. Két személlyel döglött hintaló, viszont tényleg 4 literrel eljár.

Akkor már TDM, vagy XTZ. Bár engem nem fogott meg a túraenduró fíling...
Jah, akkor az még időigényes.
XT blokkja van benne?
Nekem nagyon tetszik, kinéztem egy 500-as sárgát a kepesmotoron, még külföldi okmányos, de 360-ért névre lenne írva, 32.000 km.
1999-es évjárat. Link:
http://kepesmotor.hu/cagiva-tu...

Mi a véleményed? Nem kevés ez a 35 lóerő ami ezekben van?
A tulaj azt mondja, 90-110 között 4 litert eszik, és nagyon megbízható. Kicsit tartok tőle...de ez az XT-dolog nekem új
XT blokkja van a Cagivában. A Pegasoval még mindig szívnak, mert 10 litert benyal 100on.
Lábujjhegytől még félnék.
Canyon 600-asokat néztem, csak a Cagivától kicsit tartok.
Hááát,
Gondolom eladó, mert eléggé elszánt

a teletalphoz meg annyi, hogy nekem az 1.72m magassághoz az xtz750 (ami ugye agy tehén zsiráflábakon) csak a 2 lábujjhegyem ér le. De nem gáz, csak szokni kell. A Pegason ültem már, tényleg szép az a motor, de úgy emlékszem, hogy leért mindkét lábam rendesen
Nekem valami komolyabb túramotor kellene, és emlékeztem hogy volt neki egy Pegije. Mindenesetre érdekelne, ha még megvan
Ha az övé nem is, akkor is kérdezném: 68 kilómhoz és 178 centimhez le tudok telitalpalni róla mondjuk egy lámpánál?
De ne vedd meg, mert jó az neki csak gyáva hozzá és azért akarja eladni

Rachel:
Rachel és sunny hirdeti
Valaki hirdetett itt egy 650-es Pegasot!
Mennyi az ára?
68 kilómhoz és 178 centimhez jó lehet ez a motor?
Fogyasztása kb mennyi?

Köszi előre is!
Hát álláslehetőség

De engem nem ér majd elkapni
mezőőr?
Amúgy nagyon keresek valami melót a környéken , ha hallotok valamit szóljatok! köszi
Igen, csak azóta abbamaradt az ökörködés. Volt egy "pálya" is, de felnőtte a gaz
Hát én szoktam pátka felé járni
A korsó szódámat a bolt melletti kocsmában szoktam elfogyasztani
Ha tovább jössz Pátka felé érsz ki. Régebben voltak elég komoly balhék is, mondjuk a pöcsarcúaknak nem kellett volna az árokban ugrálni részeges krosszmotorokkal...
Husqvarna TE610
még nem láttam mezőőrt közelről, vadászokat, lovasokat igen, de ha nem fénysebességgel és józan ész nélkül közelíted meg őket, nem kapkodnak a puska után
és milyen motorral nyomod? kaptak már el amugy?:D
biciklizzen akinek 7anyja van, vagy jó kondija. a pocakos 30-asok inkább pöfögnek
ja és vzoli :D nekem magyarázhatod a 811 es utat nem odavalósi vagyok csak haveromnak ott van a halastófolyás utcában nyaralojuk , és odamennénk:D
Rotter és vzoli! Ti motoroztatok már ott ? vagy csak bicoval vagy gyalog voltatok arra fele? egyépként ha elkapnak mennyi büntetésre kell számítani vagy csak elküldenek a ge**be?
http://www.bellydance.hu/
Ez a jó link a hastáncos lánykákhoz!