Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bulyék
bulyék
A jó kis domaszéki homokot szereteed!? Jo jis az a répának!
Bukócső és pályagumi
angyalkákon tangabugyi
fék,bal három,szemben árok!
boldog új évet kívánok! BUÉK
Nagyon jó idő volt beöltöztem úgy mentem a motorszerelőhöz készültem Bordányba a motorral de a motor nem akart együttműködni velem sajnos.Tm nem egyszerű motor.Kawasaki klr -600 amit eladtam az sosem hagyót cselbe.
Hat mi meg a gyerek.
Kep nincs, motoroztunk.
képeket csináltatok? kik voltak kint?
Boldog Ùj Èvet neked is.

Bordany megvolt, kivalo talaj, fantasztikus ido.
Összerakta a szerelő a motort de nem bírtuk elindítani.Kiderült hogy a gyújtótekercs megadta magát így nem bírtam kimenni motorozni.Csongrád megyei motorosoknak Boldog Új Évet kívánok!
nesze nektek :DDD
hahaha :) mi csapattunk domaszéken keresztül :)))nagyon király volt!Máskor megállunk.Az a hosszú egyenes ált nagyon kívánja a nyélgázt főleg hogy a talaj is első oszt:))Buék Mindenkinek!
Boldog új évet kivánok minden motorosnak.És remélem jövőre több motorozás lesz mint idén
Mivel 5kor értem haza, így nem igazán. Am nem para, csak nem tudtam magamban tartani. Nyáron is elég sokszor elöfordult. De igy jár, aki motoros vonulási hely mellett lakik. Aki éjjel legény, az másnap lepény.
szerintem tudták hogy te pont délben fogsz aludni, és direkt azért mentek pont akkor pont arra.
esti tüzijáték, stb nem zavart?
Nem tudom, h ki volt az a 2 (talán DRZ-s), aki délben végigdübörgött domaszéken a sárkányhegyi utcán, de igazán jól esik, h nem hagytátok, h átaludjam a szilvesztert.
Legközelebb a 14. szám előtt légyszi álljatok is meg egy kis hangzavart csinálni, nagyon élvezném!
Ha kárpótolni akarnátok, akkor szívesen vállalok tesztmotorozást.

Na jó viccet félretéve jó motorozást! Ja meg BUÉK!
Üdv.
Bordányi brigád! Józsi írt hogy nemlett kész a motorja. Egymagam meg lehet énse mék át. Még most értem haza szegedről. Ha mék is, akkor se birok 1 órakor indulni ahogy megvolt beszélve.
Ha nem találkoznánk, ako BÚÉK!
Havas téli lepedő boritja a tájat
ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat
sült malac vándorol, surran a bendőbe
kivánok minden jót az új esztendőbe.
BOLDOG ÚJ ÉVET

UI.: SZÉLES UTAT-és baleset mentes évet skacok
Austin:Nem tudok hozzátok csatlakozni mert 11-re megyek a motorért mert szerelőnél van de azért köszi a lehetőséget majd legközelebb.
abból 2-3 buckás terepet már biztos láttam. csak nemtom melyik mi volt, és hol.
Minden gyalogosnak, autósnak, mikrobuszosnak, teherautósnak, buszosnak, traktorosnak, mozdonyvezetőnek, repülő pilótának, hajóskapitánynak, motorosnak, quadosnak Boldog Új Évet Kívánok!

(a javító program csak a "quadosnak" húzza alá, elmegy a p.csába)

Mára sok benzin fogyást aki megy csapatni!

Kis időre tűntem.
Üdv.:Sanyi
faja a vidi.
lyaú hajtást mára.. én ma nem megyek majd héten hegyek
igen? én nem tudom hol.
egyszer jártunk arra, oszt találtunk ilyen homokbánya-szerű helyet, 3as falakkal.....hibátlan
aztán valaki mondta, hogy őket meg elzavarta a tulaj......
nem tudom hogy melyiken voltál ugyan is 4 hely( motoros paradicsom[O22) is van Halas-Zsana közt.
tudom
az jó hely, de már volt probléma.
mint általában.
magyarország én így szeretlek!
hát jóó akkor csak annyit tudok hogy Kiskunhalas és Zsana között