yamaha fzr 250, fz 400r alkatrészek eladóak, 89-es évjárat, kevés km.
Tel:
06305770865
Hívj bizalommal, alkatrészek személyesen megtekinthetőek, illetve
postai utánvétellel is, ez nem zsákbamacska, nagyon jó állapotú bontott alkatrészek, kevés km-el!
sajnos a futó nem nálam nálam van - én csak egyszer használtam.
De megadom a számát - beszélj vele... vagy ha megadod a tiéd, akkor átadom neki. ;)
A lényeg: nekem is volt lady futóm - a legkönnyebb futó, ami létezik. Az autó észre sem veszi. Mondjuk az enyém máshogy volt átalakítva, így hozzám max. 3 motor is felfért... Neki kettőnél több nem nagyon.
Ez a kép akkor készült... sok minden nem látszik rajta. http://www.takacsek.hu/images/...
Hali!
Béla barátom árul egy jó állapotban lévő lady utánfutót (két motor fér rá) - 70e Ftért... Nagyon megbízható állapot, még egy év műszaki. Ha tudtok valakit szóljatok már... - ez az ár már nem irányár.
itten, immár laptopról.
én maradok itthon, nemlehet mindig csavarogni...
7fős gép tervbe, csak egy sincs már belöle neten azok közül amiket néztem. találtam egy lr discovery-t kettőfelest manuális váltóval jó árban, de sajna azis csak 5 fős.
Hétvégén öttömösön van répafesztivál is vagy mi.
Bordányba csak menni kéne, de nemjátszom be azt amit tavaly, sör+quad=eltévedés és órahosszánál hosszabb hazaút go kocsival azt kész.
Árulod a gépet? jónagy marha vagy. Jó az neked hogy buksz rajta 2-300at? Aztán meg majd sírsz hogy miért adtad el...hidd el, hülyeség amit csinálsz.
ltr, trx 450eket ilyen 650-700é dobálgatják...
derbi naptár:
Júni 18 Szombat : Deszk
Júli 24 Vasárnap : Kiszombor
Augusztus 14 Vasárnap : Apátfalva
Szeptember 4 Vasárnap : Mórahalom
Szeptember 18 Vasárnap : Kiszombor
csá komám, mitörtént hogy írsz a fórumra he?
nemtudok semmit, képbe se vagyok. most értem haza 5 perce mezőtúri derbiről. eszméletlen jó volt.
ottvolt a waresz blokkos csodabogár is, oda is verte a Szűcs calibra motorosát. az ország egyetlen 4 hengeres wartburgja.
ez volt az év versenye. rengereg brutál autó, izgalmas verseny, rengeteg néző, sör nameg persze kurvasok buksza, de nemakármilyenek...áááááááá
há szhétvisz az élet.
há minnyá elmék bulizni valahova
a makóra vivő úton van, jobb oldalt - a kirakatban egy piaggio cao van kirakva (emeleti ablakba) - elég feltűnő.
De valahol a rendőrséggel szemben is van egy üzletük.
én mórahalmi csapathoz csatakozva mék majd.
gyertek ha gondoljátok. holnap 12:30kor rajt.
Sánta József féle V8assal és a többi környékbeli autóval erősítik a mezőnyt. elég sokan lesznek úgygondolom. nagy meccs lesz megint
nem gondolkoztál rajta hogy megkéne venned?