Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemcsak hogy ktm, még egyedi is...
nem gondolkoztál rajta hogy megkéne venned?
yamaha fzr 250, fz 400r alkatrészek eladóak, 89-es évjárat, kevés km.
Tel:
06305770865
Hívj bizalommal, alkatrészek személyesen megtekinthetőek, illetve
postai utánvétellel is, ez nem zsákbamacska, nagyon jó állapotú bontott alkatrészek, kevés km-el!

Kellemes estét mindenkinek!
Sanyi, te merre vagy elveszve? Bontjátok a merci gyárat?
hát az enyémre azt hiszem fel tudnál rakni két quadot... de azt 180e-t vettem... Ellenben jó pénzért bármikor kikölcsönözheted. ;)
ez kicsike nekünk. ilyen méretű van nekünk is, dehogy lady vagy nem lady azt nemtudom. :)
olyan kellett volna amire vagy 2 quad felfér.
azért köszi.
sajnos a futó nem nálam nálam van - én csak egyszer használtam.
De megadom a számát - beszélj vele... vagy ha megadod a tiéd, akkor átadom neki. ;)
A lényeg: nekem is volt lady futóm - a legkönnyebb futó, ami létezik. Az autó észre sem veszi. Mondjuk az enyém máshogy volt átalakítva, így hozzám max. 3 motor is felfért... Neki kettőnél több nem nagyon.
Ez a kép akkor készült... sok minden nem látszik rajta.
http://www.takacsek.hu/images/...
Mátéval épp futókat bogarásztunk ma.
Képet ha tudsz, és a paramétereit kitennéd?
Hali!
Béla barátom árul egy jó állapotban lévő lady utánfutót (két motor fér rá) - 70e Ftért... Nagyon megbízható állapot, még egy év műszaki. Ha tudtok valakit szóljatok már... - ez az ár már nem irányár.
Sadának add meg a zsámát ha nem olvasná a fórumot ;D hátha neki van benzint feleznénk vagy valami , Feri is elvan veszve :(
itten, immár laptopról.
én maradok itthon, nemlehet mindig csavarogni...
7fős gép tervbe, csak egy sincs már belöle neten azok közül amiket néztem. találtam egy lr discovery-t kettőfelest manuális váltóval jó árban, de sajna azis csak 5 fős.
szerezni kéne egy 7főst :D mi vagyunk a fotó videóval 4en :D még 2en jönnétek még egy valaki beférne :D buzi nagy futó azt csapaatnánk a világnak :D
majd átrágjuk, most kapcsolom ki a gépet me itt a vihar. tegnap is elvette az áramot mielött kikapcsoltam volna a gépet
Gyertek el Banshee Sadával :D http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net...

ha valaki jönne jelezze ! mi szombat hajnalba indulunk
Hétvégén öttömösön van répafesztivál is vagy mi.
Bordányba csak menni kéne, de nemjátszom be azt amit tavaly, sör+quad=eltévedés és órahosszánál hosszabb hazaút go kocsival azt kész.
Árulod a gépet? jónagy marha vagy. Jó az neked hogy buksz rajta 2-300at? Aztán meg majd sírsz hogy miért adtad el...hidd el, hülyeség amit csinálsz.
ltr, trx 450eket ilyen 650-700é dobálgatják...

derbi naptár:
Júni 18 Szombat : Deszk
Júli 24 Vasárnap : Kiszombor
Augusztus 14 Vasárnap : Apátfalva
Szeptember 4 Vasárnap : Mórahalom
Szeptember 18 Vasárnap : Kiszombor
Nemtom, unatkoztam! Hétvége bordány? Márha lesz menni mivel, mert most raktam fel a hírdetést, h eladó a gép!
Mikor lesz a közelben roncsderbi?
csá komám, mitörtént hogy írsz a fórumra he?
nemtudok semmit, képbe se vagyok. most értem haza 5 perce mezőtúri derbiről. eszméletlen jó volt.
ottvolt a waresz blokkos csodabogár is, oda is verte a Szűcs calibra motorosát. az ország egyetlen 4 hengeres wartburgja.
ez volt az év versenye. rengereg brutál autó, izgalmas verseny, rengeteg néző, sör nameg persze kurvasok buksza, de nemakármilyenek...áááááááá
há szhétvisz az élet.
há minnyá elmék bulizni valahova
Csáó! Bordányban idén is lesz motoros felvonulás jun. 12.-én!
Lasi megyünk?
a makóra vivő úton van, jobb oldalt - a kirakatban egy piaggio cao van kirakva (emeleti ablakba) - elég feltűnő.
De valahol a rendőrséggel szemben is van egy üzletük.
Nem a Peresi köztársaságba mék hanem roncsderbire
én mórahalmi csapathoz csatakozva mék majd.
gyertek ha gondoljátok. holnap 12:30kor rajt.
Sánta József féle V8assal és a többi környékbeli autóval erősítik a mezőnyt. elég sokan lesznek úgygondolom. nagy meccs lesz megint
nélkülünk mééész mezőtúrra?
Én Szombat vasárnap Mezőtúron leszek.
Bár már csapathatnánk egyet valamerre...

http://youtu.be/7hR3nh9wf0Y
Gyere ki KK-ba.itt vagyunk kinn.vagyunk egy csomóan.:)