Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén motorozik valaki
mai fiatalság nagyrésze márcsak a diun-disunt tudja hallgatni meg a mizu mizu legót (3 hónap múlva már azt se fogják tudni hogy volt ilyen zene, de viszont lesz helyette másik)...
jó videó de ez a zene förtelmes alatta 1 percig tudtam hallgatni...
amuljatok bamuljatok
Helo. Köszi az infókat. Jövőre is meg akarják rendezni akkor majd hátha többen lesznek :)
Köszi!
"azért esik az eső mert ott betonoznak
tudni illik a betont azt öntözni kell"
ez így van ahogy mondod.de hát kell a betonra az eső azért esik mindig szeged a eső.
Szeged,mórahalom,bordány,kistelek.de bordány a legjobb ott nem köcsögösködnek.
elárulom neked kogy Ruzsa már más vidék mint Szeged. Itt egy csepp eső jutott 1 négyzetméterre kb.
Nemgyőzünk locsolni.
Hát Albikám, ameddig ilyen időjárási viszonyok uralkodnak környékünkön, nem sok esélyt látok rá, hogy mostanában felszárad a pálya.
Tegnap a legnagyobb szakadó esőben pakoltunk (muszáj volt), ma meg Kaposváron voltam, persze a kocsit az építkezéstől kb.1 km-re tudtam lerakni és persze visszamenve ismét elkapott a zuhééé.
Még mindig víz alatt a ruzsai derbipálya...
Ha 3 héten belöl nem tűnik el a víz, felgyújtom az qrvaisten
Szevasztok!
Suzuki Dr-z 400 E-t hol tudok leműszakiztatni itt a környékben?
Szasz. Jó volt, de nagyon kevesen voltunk. De az előadók oda tették magukat. Én nem bántam meg, kép az nincs.
heló aki tud szegeden derbi senda motoros boltot az szóljón ! előre is kösz
Hellosztok. Valakinek vannak képei a szentesi motoros találkozóról, és fel is tenné? Vagy ha nincs annyi info is elé lenne, hogy mennyien voltak meg érdemes volt-e elmenni...? Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!Június 11-12-13 motorostalálkozó Csengelén.Nekem egy 50es furiám van faternak meg egy 125-ös tuaregje.Aki szeretne csatlakozni az vegyen fel msnre(bodoricsi97@freemail.hu).
Melyik köv hétvége?
4.-én Üllés falunap, 5.-én meg Mezőtúrra készülök derbire (remélem tudok majd menni)
Quadozások, túrázásokból úgynéz ki kimaradok...

Derbis hétvégék:
Júni 5 Vasárnap : Mezőtűr
Júni 18 Szombat : Deszk
Júli 24 Vasárnap : Kiszombor
Augusztus 14 Vasárnap : Apátfalva
Szeptember 4 Vasárnap : Mórahalom
Szeptember 18 Vasárnap : Kiszombor
Múltkor beszéltem vele vásárhelyen volt veterán kiállításon . Aztán nemsoká meg mennek Somogybabodra . De attól köv. hétvégére összehozhatnánk egy túrát .
Gombóc te meg merre vagy elveszve?
Falunapra se jöttél.
valószínű, hogy nem leszek itthon
Ottlesz Bandi, vagyis Szőke kapitány
Miért maradsz le?

http://youtu.be/FWXMlAFEGyI
Szerintem erről lefogok maradni