mai fiatalság nagyrésze márcsak a diun-disunt tudja hallgatni meg a mizu mizu legót (3 hónap múlva már azt se fogják tudni hogy volt ilyen zene, de viszont lesz helyette másik)...
Hát Albikám, ameddig ilyen időjárási viszonyok uralkodnak környékünkön, nem sok esélyt látok rá, hogy mostanában felszárad a pálya.
Tegnap a legnagyobb szakadó esőben pakoltunk (muszáj volt), ma meg Kaposváron voltam, persze a kocsit az építkezéstől kb.1 km-re tudtam lerakni és persze visszamenve ismét elkapott a zuhééé.
Hellosztok. Valakinek vannak képei a szentesi motoros találkozóról, és fel is tenné? Vagy ha nincs annyi info is elé lenne, hogy mennyien voltak meg érdemes volt-e elmenni...? Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!Június 11-12-13 motorostalálkozó Csengelén.Nekem egy 50es furiám van faternak meg egy 125-ös tuaregje.Aki szeretne csatlakozni az vegyen fel msnre(bodoricsi97@freemail.hu).
Melyik köv hétvége?
4.-én Üllés falunap, 5.-én meg Mezőtúrra készülök derbire (remélem tudok majd menni)
Quadozások, túrázásokból úgynéz ki kimaradok...
Derbis hétvégék:
Júni 5 Vasárnap : Mezőtűr
Júni 18 Szombat : Deszk
Júli 24 Vasárnap : Kiszombor
Augusztus 14 Vasárnap : Apátfalva
Szeptember 4 Vasárnap : Mórahalom
Szeptember 18 Vasárnap : Kiszombor
Múltkor beszéltem vele vásárhelyen volt veterán kiállításon . Aztán nemsoká meg mennek Somogybabodra . De attól köv. hétvégére összehozhatnánk egy túrát .
tudni illik a betont azt öntözni kell"
Nemgyőzünk locsolni.
Tegnap a legnagyobb szakadó esőben pakoltunk (muszáj volt), ma meg Kaposváron voltam, persze a kocsit az építkezéstől kb.1 km-re tudtam lerakni és persze visszamenve ismét elkapott a zuhééé.
Ha 3 héten belöl nem tűnik el a víz, felgyújtom az qrvaisten
Suzuki Dr-z 400 E-t hol tudok leműszakiztatni itt a környékben?
4.-én Üllés falunap, 5.-én meg Mezőtúrra készülök derbire (remélem tudok majd menni)
Quadozások, túrázásokból úgynéz ki kimaradok...
Derbis hétvégék:
Júni 5 Vasárnap : Mezőtűr
Júni 18 Szombat : Deszk
Júli 24 Vasárnap : Kiszombor
Augusztus 14 Vasárnap : Apátfalva
Szeptember 4 Vasárnap : Mórahalom
Szeptember 18 Vasárnap : Kiszombor
Falunapra se jöttél.
Miért maradsz le?
http://youtu.be/FWXMlAFEGyI