6:45kor már nemtudtam mitkezdeni magammal.
fogta a görcs a lábam. nembírtam visszaaludni. mosmá mindkét lábam sánta. karom is ég már rendesen.
mi köszönjök hogy eljöttetek, és megtiszteltetek a társaságotokkal. kalappal télleg állat voltál. akkor már féltettelek (nekem eszem ágába se lett volna ilyennel próbálkozni)
képeket felteszed?
egyébként odavoltunk derbin. majd teszek fel képet róla.
Jézusom!
6'54
Lese feküdtél?
Én délbe keltem ki az ágyból.
Az biztos, hogy egy jó darabig emlegetni fogjuk ezt a napot.
Szava járásommal éljek:Hibátlan volt ez a nap!
Köszönöm!Kitisztulva visszanézve a videót, most látom milyen "hülye" voltam.Az a kalapos dolog egy állat volt .Nekem is nagyon tetszik.
Még egyszer köszönjük a meghívást, Berci nevében is!
Hát ez a nap hatalmas volt
Visszanézném a felvételeket, mik lettek megörökítve, biztos lenne megint min rögögni!
Pókerface partyman Sanyi hatalmas műsort csinált!
el akarok menni, nemtom mi lesz belőle, versenyezni nem fogok, mert nemtudok edzeni, egész héten kőtőzködtünk, meg ami vele jár , majd beszélünk még addig:)
Kiállításon mindent a szemnek semmit a kéznek alapon lehet vizsgálni a 2, 3, és 4 kerekű járműveket bármelyik szemszögből.
A felvonulás (11kor) egy öszetettebb dolog. Ott felülnek és,berugják a mo torokat, majd csapatot alkotva elindulnak a falu utcáin Zolibá vezetésével. Menetközben mecsodálhajuk a motorokat gazdájukkal együtt, és ez mellett a motorok hangjait is hallhatjuk majd.
Ennél többet énsem tudok sajnoss.
Jöttök ti is?
Üdv.
Veterán motorok kiállítása, felvnulása.
De ettől függetlenül a fiatalabb motorok is megférnek,. Ha nagyon fel akarnak vonulni, akkor a menet végén mennek majd.
reméljük nemfog esni
fogta a görcs a lábam. nembírtam visszaaludni. mosmá mindkét lábam sánta. karom is ég már rendesen.
mi köszönjök hogy eljöttetek, és megtiszteltetek a társaságotokkal. kalappal télleg állat voltál. akkor már féltettelek (nekem eszem ágába se lett volna ilyennel próbálkozni)
képeket felteszed?
egyébként odavoltunk derbin. majd teszek fel képet róla.
6'54
Lese feküdtél?
Én délbe keltem ki az ágyból.
Az biztos, hogy egy jó darabig emlegetni fogjuk ezt a napot.
Szava járásommal éljek:Hibátlan volt ez a nap!
Köszönöm!Kitisztulva visszanézve a videót, most látom milyen "hülye" voltam.Az a kalapos dolog egy állat volt .Nekem is nagyon tetszik.
Még egyszer köszönjük a meghívást, Berci nevében is!
Visszanézném a felvételeket, mik lettek megörökítve, biztos lenne megint min rögögni!
Pókerface partyman Sanyi hatalmas műsort csinált!
egyébként parkoló, sátor, padok, asztal, kaja. minden megvan. kikre lehet számítani holnap?
Feri jövőhétvége?
állítólagosanosan annyi sörsátort állítanakk fel hogy már nincs szabad hely nekünk.
semmi izgalom, nyugoccság meg izé. elintézem
A felvonulás (11kor) egy öszetettebb dolog. Ott felülnek és,berugják a mo torokat, majd csapatot alkotva elindulnak a falu utcáin Zolibá vezetésével. Menetközben mecsodálhajuk a motorokat gazdájukkal együtt, és ez mellett a motorok hangjait is hallhatjuk majd.
Ennél többet énsem tudok sajnoss.
Jöttök ti is?
ui: mocsánat, a sör beszélt...
erről mit lehet tudni
Veterán motorok kiállítása, felvnulása.
De ettől függetlenül a fiatalabb motorok is megférnek,. Ha nagyon fel akarnak vonulni, akkor a menet végén mennek majd.
reméljük nemfog esni