Hooligans legalább rock, még ha kicsit langyibangyi is. De nem ettől függ hogy megyünk-e...Minden esetre készülünk!
Tavalyi volt az igazi EDDÁval.
Odavoltunk Misive, Mátéval horgászni a tanyánkon, dehát nemlett fogás kis halból rengeteg volt, dehát abból nemlesz hallé. Remélem még átmennek másik tóhoz, és ott lesz szerencséjük.
Ha tényleg jöttök falunapra ahogy igéritek akkor külön sátrat is felállítunk asztalokkal.
Úgy gondolom most, hogy menök de lehet bringával, inkább a vaddisznópörit favorizáld az biztosabbnak néz ki.
Meg azért Ibolykát sem hagynám ki.
Jut eszembe Jun.3-4 Üllés falunap Hooligans-szel.
Ernő, milyen volt a bicajozás? Igazán bejöhettél volna csevegni.
Holnap ha horgászunk, lehet kiugrunk a bikatóhoz is. Oda kijöhetnél.
Falunapra remélem jössz majd te is. Megpróbálom elintézni a polgármester asszonnyal hogy a motorral érkezők kapjanak kaját (Bordányi falunapokon is így szokott lenni, itt is működhetne).
Köszi Fiuk remélem tetszett nektek is ez a nap mert nekem igen!
Remélem máskor is benne vagytok egy ilyenbe!
És legközelebb is kijöttök!
Gratulálok mindenkinek!
Szép volt!
Feri a díjad nálam van majd elviszem!
Csiszicross
Csiszi & K.Zs Barátságos verseny!
Nevezési díj 2000Ft
Amely tartalmaz egy kaját!
2011 Május 14
Nevezés 9:30-tol- 10:30-ig
Verseny 11-től
Amatőr és Profi kategóriában
2 X 30 perc
Szeretettel várunk mindenkit!
Hozd barátnődet is. Ne csak a könyveket bujja, mozduljon ki ő is egy kicsit vidékre
Addig próbálok valakivel ebédet intézni (ilyenkor falunapkor szokás itt a halászlé főző verseny). A családból nálunk senki se szokott indulni a versenyen, de valakivel majd lefixálom az ebédet!
oké, majd irok valami jó szöveget, Ernő, meg ritkán elérhető, vag yrom.-ba, vagy USába van, vagy az ujságot csinálja, én se mindig érem el, próbáld telefonon, hátha:)
21-én ruzsán falunap van.
Gábor, tavaly nemjöttetek ki hallgatni a rock-ot, idén kinéztek? Lesz veterán motor kiállítás.
Marci 21-én quadversenyt szervez az új pályán. Azon gondolkoztam hogy ezt a versenyt délelött lelehetne zavarni, aztán átgurulnánk Ruzsára falunapra délben egy halászleves vagy valamilyen ebédre. Vélemény?
Na Isti! Eljön a nagy nap?Nem is dicsekedtél. Nősűlsz? Hát eszed te az olajat, hogy meg kell gyűrűzni? Nem tünt fel, hogy kéken füstölnél! Vagy csak vendígként nyomod?
A Kovács Zolika számát tudom, ha kell még, de nem írnám ide, ha a te számod kiírod ide, elkűldöm sms-ben.
most gépközelben vagyok.
annyi lenne hogy csináljuk Sadával a csemetés honlapot. A honlapon van olyan hogy referencia rovat. Nemtudom adnád-e hozzá a neved. Örülnék ha írnálpár jó szót. Meg Ernőbának is írtam, hogy ő is írhatna mint vevő, de nem reagált rá
Oké, mostanában ritkán vgyok rajta, meg kivittem a másik tanyára a gépet, oszt olyan lassú, mint nénike a zebrán, hogy a ménkű vágna bele. Csiszihez gyere ki, had legyen idő a Ruzsai kocsmárosoknak feltőteni az italraktárat
Tavalyi volt az igazi EDDÁval.
Odavoltunk Misive, Mátéval horgászni a tanyánkon, dehát nemlett fogás kis halból rengeteg volt, dehát abból nemlesz hallé. Remélem még átmennek másik tóhoz, és ott lesz szerencséjük.
Ha tényleg jöttök falunapra ahogy igéritek akkor külön sátrat is felállítunk asztalokkal.
Meg azért Ibolykát sem hagynám ki.
Jut eszembe Jun.3-4 Üllés falunap Hooligans-szel.
Holnap ha horgászunk, lehet kiugrunk a bikatóhoz is. Oda kijöhetnél.
Falunapra remélem jössz majd te is. Megpróbálom elintézni a polgármester asszonnyal hogy a motorral érkezők kapjanak kaját (Bordányi falunapokon is így szokott lenni, itt is működhetne).
Remélem máskor is benne vagytok egy ilyenbe!
És legközelebb is kijöttök!
Gratulálok mindenkinek!
Szép volt!
Feri a díjad nálam van majd elviszem!
Most irány a bor feszt
Lebeszéltem faterral, elvileg lesz vaddisznópöri. Gyakorlatilag még nemtudni
Csizi lehet szombat kimarad megyünk melózni ceglédre ellenben valaki jön vasárnap vásáhely?
Csiszi & K.Zs Barátságos verseny!
Nevezési díj 2000Ft
Amely tartalmaz egy kaját!
2011 Május 14
Nevezés 9:30-tol- 10:30-ig
Verseny 11-től
Amatőr és Profi kategóriában
2 X 30 perc
Szeretettel várunk mindenkit!
hívj bizalommal, postai utánvétellel is!
tel:06305770865
Kellemes napot mindenkinek!
Addig próbálok valakivel ebédet intézni (ilyenkor falunapkor szokás itt a halászlé főző verseny). A családból nálunk senki se szokott indulni a versenyen, de valakivel majd lefixálom az ebédet!
Mint quad verseny, mint falu nap.
Kell már egy teljes szabadnap
Gábor, tavaly nemjöttetek ki hallgatni a rock-ot, idén kinéztek? Lesz veterán motor kiállítás.
Marci 21-én quadversenyt szervez az új pályán. Azon gondolkoztam hogy ezt a versenyt délelött lelehetne zavarni, aztán átgurulnánk Ruzsára falunapra délben egy halászleves vagy valamilyen ebédre. Vélemény?
itt más a probléma.
szerelő vagy, tudnod kéne
A Kovács Zolika számát tudom, ha kell még, de nem írnám ide, ha a te számod kiírod ide, elkűldöm sms-ben.
Isten éltesse a (quados) Sanyit!
Bontok egy valamit az egészségedre máris!
annyi lenne hogy csináljuk Sadával a csemetés honlapot. A honlapon van olyan hogy referencia rovat. Nemtudom adnád-e hozzá a neved. Örülnék ha írnálpár jó szót. Meg Ernőbának is írtam, hogy ő is írhatna mint vevő, de nem reagált rá