Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre biztos lesz vevö,ilyen dumát irni neki
Ha jól veszem ki akkor van ám kurva isten tartálykocsit nemhogy leakasztota volna a jóember. még ilyet se láttam hogy szétszakadjon egy traktor
így nemjárunk.
nem viszünk magunkkal vízzel teli pótot
ha elakadunk, ne hogy mi is így járjunk

http://videa.hu/videok/vicces/...
marketing
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/bogar_kafer/volks
wagen_bogar_kafer_john_deere-4722906
nézem a forma 1-et a meleg szobában
ezelött 1 órával még motorozni készültem. esőkabát azt kalap-kabát.
csakhát nemállt el az eső, a víz meg gyorsan szaporodik. valamit csak kéne kezdeni...
ti hogy álltok?
:D:D
hát hallod csak elkezdett hatni a pia. hogy tudtam már mutatni milyen egyenesen állok
sör, pálesz, whiskykóla, jégerek sora, aztán a záró whisky kólád után már jól elvoltam
van egy olyan érzésem hogy én se megyek Majsára motorozni kibaszott eső :S ..
na ilyen időben ako szerintem nemmék még horgászni se.
maradok itthon oszt józanodok...
Csongrádi saras roncsderbi május 1.:
http://youtu.be/R2MPapSJLNc
vagy a tanyánkra mennénk, Csiszi tudja is hogy hol van (Gárgyán Nóriék szomszédságában), meg Csaba te is jártál már ott. Vagy pedig a derbipálya melletti tónál...
szerintem ott csápolsz majd az első sorban ,és ibolyával énekled a dalait. hol szoktál pecázni? vannak nagy cápák?
Lehet hogy átnézek délután!
anyám is készül bemenni
én inkább kimék pecázni
május 21-én Ruzsán falunap nagy kedvencetekkel: Oláh Ibolykával
napközben lesz veterán motoros tali, de mással is odalehet állítani. jön valaki?
ha lesz rá időm akkor lehet megnézem milyen motorok vannak.
Tibike hon vagytok, gyertek Mórra, mehetünk együtt, úgy nem olyan húzós.
mórra már lehet előtte ,hogy ne aznap legyen korán menés jövés
hova csapkolódtok ti pénteken ?
Ausztriai látvány utak túra

A Grossglockner Ausztria legmagasabb hegye és körülötte terül el a Hohe Tauern nemzeti park, valamint itt található a motorosok számára kihagyhatatlan Grossglockner Hoch- alpenstrasse, melyet minden igazi túramotorosnak egyszer élete folyamán be kell járnia.

Ezen a túrán egy központi szál-láshelyünk lesz, mely egy igazi motoros hotel és egyenesen a Grossglockner Hoch-alpenstrasse út bejáratánál található. Ez a szálláshely lesz mindennap túráink kiinduló pontja és ide is fogunk esténként megérkezni. Ez a motoros hotel arra törekszik hogy minél kényelmesebb legyen a motoros túrázók élete.

Ennek a túrának az elsődleges célja, hogy megismertessük Ausztria csodálatos motoros tájait. Túrán során érinteni fogjuk a Grossglockner Hochalpenstrasse –ét és környékét, a szintén híres Nockalmstrasse –ét, Villach környéki motoros utakat (Villacher alpanstrasse), Maltatált, a Gerlos alpenstrasset, a Kriml vízesést, Lienz környéki motoros utakat és számos látványos mellékutat például Lavamünd környéke.

Részletes információk:

- A túra időpontja : 2011. május 25-től – 2011. május 29-ig
- A túra időtartama: 5 nap és 4 éjszaka
- Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora) + „welcome drink”
- Túra kezdete és vége Szeged
- Csatlakozási pontok: Pécs és Nagykanizsa (Magyarország)
- Teljesítendő kilométer: 2000 km
- Napi átlag kilométer: 350-400 km
- Főbb látnivalók: Grossglockner, Nockalmstrasse, Villach környéke, Maltatal, Gerlos Alpenstrasse, Kriml vízesés

A túra részvételi díja

Túra ára motoros részére 290 EUR
Túra ára utas részére 230 EUR
Egyágyas felár 60 EUR

Amit a részvételi díj tartalmaz

- 4 éjszakára szállást egy motoros hotelban
- Parkoló a motoroknak (ingyenes motormosási lehetőséggel)
- Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), vacsora vár mindenkit már a megérkezéskor
- „Welcome drink”
- Túra vezetési és szervezési költségeket
- Látvány utak használati díját

Amit neked kell biztosítani:

- Benzinköltség
- Napközbeni étkezés
- Költőpénz
- Utasbiztositás
- Autópálya díja amennyiben igénybe veszed ki- vagy hazautazás közben

Minden egyes motoros jelentkezését várjuk erre a felejthetetlen túrára!

Jelentkezési határidő 2011. május 17.
A túrát min. 6 fő jelentkezése esetén rendezzük meg!

E-mail: avantura.moto@gmail.com vagy minden nap 8 és 16 óra között a következő mobilszámon +36-30-575-1332
Tibikéééket kérdezd már meg jönnek e , mert mi lehet felcsapunk már pénteken vagy szombaton .
ha bánjátok hanem, én maradok itthon. ha nem osztanak ki melót, kimék horgászni. az az igazi nyugis kikapcsolódás.